trolley Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Θα σε ταξιδέψω ΄φώναξαν..Η φωνές με ζάλιζαν,το σώμα κανέι το ταξίδι του.Μελαγχολικές συγχορίες μου παίζουν μα δεν καταλαβαίνω τον σκοπό..Τι θέλουν να μας πουν..Ξέρει κανείς εδω πέρα;ξέρει κανείς σε αυτο τον κόσμο; Το κανέϊ, απάτησε την ακέφαλη σύζυγό του με τις συγχορίες - φευ - δεν βρήκε την ολοκλήρωση που αποζητούσε. Τότε, μία από τις συγχορίες του λέει : "Γιατί κλαίς κανέϊ; Μη τάχα δεν βλέπεις ότι σύντομα όλος ο κόσμος θα μιλάει για 'σένα;". Τότε εκείνο απάντησε "Η σκούρα πράσινη ουσία μου τσούζει τα μάτια". Mea Culpa
giannis Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 συμπαθέστατε λοχαγέ eye,μου πρόσφερες αρκετό ξεκαρδιστώ γέλιο... μα καλά τόσο τελειομανής είσαι ρε άνθρωπε? ;D ;D ;D thnxx
giannis Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 αχ,ακόμα γελάω...τα σπασες ;D ;D ;D
trolley Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Προσπαθώ τώρα να ζωγραφίσω το κανέϊ... Αλήθεια, πως θα το περιέγραφες; Εγώ το φαντάζομαι να έχει το κεφάλι του Ραν-Ταν-Πλαν και τα πόδια του Γκοντζίλα... Mea Culpa
giannis Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 σε πάω και είσαι απίστευτος ότι και να πεις... θα το χαρακτήριζα ως η μη τέλεια παρουσία σε τούτο το φτωχό κόσμο.. bye soulis kont...πως με βροίσκυς?
giannis Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 πάντως ρε eye έτσι για να πώ κάτι και γω στον καμβά σου....έχω προσέξει οτι: το δίκιο,η και δίκαιο...το γράφεις δίκηο..γιατί?? όπως και το δυστυχώς πολλοί το γράφουν δυστηχώς...
longshadow Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 συμπαθέστατε λοχαγέ eye,μου πρόσφερες αρκετό ξεκαρδιστώ γέλιο... Ώπα!....γι'αυτό τον ήξερε τον Μάκη Ρέγγα!! Συμμαθητές στην ευελπίδων??..... ;D
trolley Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 το δίκιο,η και δίκαιο...το γράφεις δίκηο..γιατί?? Υπερβολική συναναστροφή με μέλη του ΠΑΜΕ (νόμος είναι το δίκηο του εργάτη κλπ)... :) :) :) :) :) Mea Culpa
aback Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 ο φίλος εδώ σε στιγμή συναισθηματικής "αδυναμίας" ενώπιον όλων προέβη σε μία κάπως ποιητική εκφραστική προσπάθεια, χωρίς να ενοχλεί κανέναν και χωρίς να παραβιάζει τίποτα. ας μου απαντήσει κάποιος :αυτά που λέει ο eye είναι χλευασμός ή το κάνει για πλάκα;;;; εάν έχει την καλοσύνη κάποιος ας απαντήσει.
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Χλευασμός είναι. Μάλιστα μου έστειλε και π.μ. ρωτώντας με αν ξέρω που πουλάνε πίσσα και πούπουλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση