mehiko Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Καλοκαιρι του 2003. Μια αποπειρα ηχογραφησης του γνωστου Satch Boogie - Joe Satriani. Ο εξοπλισμος μου τοτε: Stratocaster Japan σε Peavey Express 112 (transsistor), και πεταλιερα DigiTech RP7(valve). http://www.sendspace.com/file/rp8tz7 Ελπιζω να σας αρεσει. Αλλα κι αν δεν σας αρεσει, μην ξεχνατε να το πειτε! Thanks! ;) www.myspace.com/m0de0
ignantios Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 δεν κανουμε κανα tribute cd και να του το στειλουμε να μας πει(κραξει)την γνωμη του ;D ωραια το παιζεις αν και αλλαγμενο αλλα καλο ;) RUN FOREST....RUN!!!!
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Πολύ καλό ωραίος ;) You are wrong f**ked and overatted...
fatalv Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Ο εξοπλισμος μου τοτε: Stratocaster Japan σε Peavey Express 112 (transsistor), και πεταλιερα DigiTech RP7(valve). :o :o Τρανζίστορ; :o :o Και βγάζεις τέτοια ηχάρα; Απίστευτος! Όπως απίστευτο και το cover! Για ακόμη μια φορά ΑΨΟΓΟΣ! ;) ...από την πολλή γκαργκανέλα.
maze Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 :o :o Τρανζίστορ; :o :o Και βγάζεις τέτοια ηχάρα; Απίστευτος! Όπως απίστευτο και το cover! Για ακόμη μια φορά ΑΨΟΓΟΣ! ;) :o :o :o
mehiko Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 δεν κανουμε κανα tribute cd και να του το στειλουμε να μας πει(κραξει)την γνωμη του ;D ωραια το παιζεις αν και αλλαγμενο αλλα καλο ;) ;D ;D ;D Ναι. Μερικες φρασεις ειναι λιγο αλλιως. Κυριως αυτες που θελαν τρεμολο. Και τουτο επειδη ι Japan μου δεν ειχε και ουτε τωρα εχει, τρεμολο (Ειναι τερμα σφηγμενος ο καβαλαρης). Σ' ευχαριστω, φιλε!!! ;) Πολύ καλό ωραίος ;) Thanks man! ;) :o :o Τρανζίστορ; :o :o Και βγάζεις τέτοια ηχάρα; Απίστευτος! Όπως απίστευτο και το cover! Για ακόμη μια φορά ΑΨΟΓΟΣ! ;) Ναι. Γκαζι απο τον Peavey και στο send-return την πεταλιερα με καθαρο ηχο (λαμπατο). Και ετσι στην τελικη ενισχυση ο ηχος επαιρνε λιγο απο το χρωμα της λιχνιας. Σ' ευχαριστω πολυ! ;) :o :o :o Σ' ευχαριστω φιλε Maze! :) ;) www.myspace.com/m0de0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση