Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Αυτο θα σου προτεινα και εγω πολυ πριν διαβασω το τελευταιο μυνημα σου.Προσωπικα απεχθανομαι τις ροδες ,ανωτερο πραμα ο μοχλος.Δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερο κοντρολερ απο αυτο, ειδικα για 5 οκταβες.

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Δημοσιευμένο

Οκ οπότε πάω για Edirol Pcr-800. Μόνο μια τελευταία απορία, το edirol έχει 2 θύρες midi (in και out) και μια usb, μπορώ να συνδέσω το rack με τις midi και ταυτόχρονα να το έχω συνδεδεμένο με το pc μέσω usb?

Δημοσιευμένο

Να σου πω την αληθεια αυτο δεν το εχω δοκιμασει αλλα υποπτευομαι οτι θα δημιουργει προβληματα και τα δυο αν ειναι μαζι.Αν θελεις συνδεση με Η/Υ για να παιζεις και σοφτ , το midi out του κοντρολερ θα παει στο mιdi in της καρτας σου και απο το midi out της καρτας θα παει στο midi in του 1080 για να γραφει μεσο sequencer cubase-sonar...

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Δημοσιευμένο

μαλλον μπορεις να τα εχεις και τα 2 συνδεδεμενα οπως ειπες.εγω ετσι το κανω με ενα maudio oxygen.το εχω με usb στο pc και στα midi εχω ενα ρακ.Δεν μπορω ομως να παιξω εαν δεν ανοιξω καποιο daw ή εστω καποιο midi utility

Το κερδος που εχεις με αυτο το τροπο ειναι οτι μπορεις να σωσεις ηχους απο το το συνθ στο pc και να χρησιμοποιησεις midi editor εαν χρειαστει

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...