quintiplet Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Χαίρεται, έβαλα μια αγγελία, και όταν πάω να βάλω δεύτερη εικόνα μου γράφει: "Συνέβη ένα σφάλμα! Αυτή η καταχώρηση έφτασε στο όριο πλήθους εικόνων που μπορεί να έχει." H αγγελία είναι αυτη: http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=263
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Γιατί το σύστημα δέχεται 1 φωτό. Live and let Live.
quintiplet Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Οκ, ευχαριστώ. Όσοι βάζουν μεγάλες φωτογραφίες μέσα στο κείμενο, πως το κάνουν? Δεν το χω καταφέρει ακόμη, και κοίταξα και το Thread με τις οδηγίες :(
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Οσοι το κάνουν καταστρέφουν την αγγελία. Μεγάλη φωτό θα δεις έτσι κι αλλιως αν κανεις κλικ σε αυτη που ανέβασες. Live and let Live.
X-minor Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Προσωπικά είμαι της γνώμης πως θα ήταν καλύτερα να μπορούν να μπούν περισσότερες από μια φωτογραφίες, μια και διευκολύνουν και τον πωλητή και τον αγοραστή. Εκτός αυτού, είναι αρκετές οι περιπτώσεις όπου αυτή η μια φωτογραφία δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα του προς πώληση προιόντος, αλλά είναι από κάποιο site. Φιλικά. :)
quintiplet Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Οσοι το κάνουν καταστρέφουν την αγγελία. Μεγάλη φωτό θα δεις έτσι κι αλλιως αν κανεις κλικ σε αυτη που ανέβασες. Ναι αλλά βλέπω ότι έτσι βάζουν περισσότερες από μία φωτογραφίες έτσι. Anyway, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως βάζουμε φωτογραφίες μέσα στο κείμενο? Θα μου ήταν χρήσιμο και για τα pm αλλά και για διάφορα θέματα.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Μαλλον θα σβήνονται στο εξής όσες ξέμπαρκες φωτό πέφτουν στην αντίληψη μου. Καταστρέφουν την εμφάνιση του site. Γι αυτό θα πάμε στις 2 φωτό επίσημα πλέον. Νομίζω είναι δίκαιη μοιρασιά. Live and let Live.
Zeppelin Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Ποιό το ιδανικό μέγεθος μιας photo (διαστάσεις-μέγεθος) ώστε να φαίνεται αξιοπρεπώς κ να φορτώνει κ σχετικά γρήγορα?
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 1024 Χ 768 Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση