Michael Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 http://soundclick.com/share?songid=6768210 Ηταν η 1η αποπειρα να το παιξω, οι επομενες βγηκαν χειροτερες :P. LP studio με skatterbrane A2 μαγνητες --> line6 guitar port. Καλοπροαιρετες κριτικες χωρις παρεξηγηση, κακοπροαιρετες με παρεξηγηση ;D...
longshadow Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Ωραίο ήταν... Είχε κάποιες καλές στιγμές και κάποιες ίσως λιγότερο καλές αλλά η γενική προσέγγιση και ο ήχος που έβγαλες μου άρεσε.
kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Ωραίος! Αν είχες και λίιιιιιιιιγο λιγότερο gain θα άγγιζες την τελειότητα... Α ρε Πέτρο με τα ωραία σου! LEGO people live in houses made of their own flesh.
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Ωραίο ήταν... Είχε κάποιες καλές στιγμές και κάποιες ίσως λιγότερο καλές αλλά η γενική προσέγγιση και ο ήχος που έβγαλες μου άρεσε. συμφωνω! θελεις λιγο περισσοτερα σιγουρια στο παιξιμο σου! επισης προσεξε κ λιγο μερικα bends ηταν λιγο ξεκουρδιστα αλλα θελαν κ λιγο περισσοτερο Vibrato! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Michael Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Thx for listening guys :). Συμφωνω με ολα οσα ειπατε 8). Και εμενα θα μου αρεσε με λιγοτερο γκαζι αλλα το guitar port δεν ακουγεται στα καθαρα οσο καλα ακουγεται με περισσοτερο overdrive.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση