Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Αν μπαίνεις με αυτό στο ίντερνετ και έχεις γεμίσει ιούς και spyware, να κοιτάξεις πρώτα εκεί για τους χαμένους πόρους του συστήματος πρώτα.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημοσιευμένο

Μα δεν είπα εγώ κάτι για laptop.

ναι έχεις δίκιο!!i am sorry.

Άρα συνοπτικά παίζουν τα εξείς :

1)Βαρύ antivirus,πιθανόν P4 hyperthreading

2)Vista

3)Usb 1

4)Laptop???

5)Κακό στήσιμο

• Administrator
Δημοσιευμένο

Το πρώτο και σημαντικότερο που πρέπει να μας πεις είναι (αν υποθέσουμε Vista λειτουργικό) τι drivers κάρτας έχεις εγκαταστήσει και σε τι latency τρέχει το sequencer στο device setup.

Live and let Live.

Δημοσιευμένο

Λοιπον πρωτα ευχαριστω για την βοηθεια σας. Δεν εχω vista εχω xp , δεν χρησημοποιω πολλα plug ins σχεδον κανενα , τωρα για το usb δεν ξερω αν εινα 1 ή 2 αλλα πεζει μεγαλο ρολο??? Επίσης δεν ειμαι ποτε online με το συγγεκριμενο υπολογιστη οποτε δεν πεζει ουτε ιος αλλα ουτε και antivirus γιατι δεν εχω καν. Και κατι αλλο, μήπος λεω μήπος μπορει να εχω προβλημα με το σκληρο δισκο??? ??? Εχω εγγαταστήσει τους τελευταιους drivers απο το σαιτ της εταιριας και τρεχω με 256 latency απο το control panel της καρτας  και sample depth 24. Οταν λες σε τι latency τρεχει το sequencer ενοεις απο το control panel της κάρτας????

:)

Δημοσιευμένο

Οχι απλα δεν ειχα συνδεδεμενο καλωδιο. Πεζει ρόλο??? Και κατι αλλο , το realease asio in background sto device setup tou sequencer τι ρολο βαραει??? Παιδια παντος σας ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις..... ;D ;D

Δημοσιευμένο

τι να πω δηλαδη???? 3.0 mhz pentium 4 4 χρονακια εχει. Αλλα να μου κανει θόρυβο με δυο καναλια audio χωρίς καν ενα vst plugin???? Πριν 5 χρόνια πως εκαναν record???? Αυτο με την κάρτα δυκτιου πεζει μεγαλο ρόλο να εινα disable???? Αυτο τωρα με την onboard δεν εχω κανει τιποτα. (Αλλα νομίζω δεν εχει καν onboard ).

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...