Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 λοιπον. εγκαθιστωντας το sonar LE , δεν δημιουργηθηκε κανενα conflict και μαλιστα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ο περιεργος "κλικ" θορυβος που υπηρχε πριν. επισης το λαπτοπ τρεχει πιο ανετα και προσωπικα δεν μου ελλειψε κατι απο το προγραμμα αυτο! ειμαι μια χαρα. και επι τη ευκαιρια , οριστε ενα κλιπακι ακομα. ειναι η αρχη ενος guitar duet : "joporo" - colombian folk dance... λαθη υπαρχουν οπως και διαφορα αλλα.... :P Mesa/Boogie & Strato
elavd Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Ρε συ Σπύρο ειλικρινά τώρα... Δεν παρατάς τις ηλεκτρικές, πετάλια, μαγνήτες κλπ και να ασχοληθείς με την κλασσική μόνο στην οποία έχεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ; www.facebook.com/YourPaintedSmile
pascal Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Ωραίος ήχος! Για παίξιμο, εντάξει, μην τα ξαναλέμε. Γιου ρουλ :) Τώρα για τα κλικ και τα ποπ που ακούς με το Sonar Producer. Πιθανότατα είναι θέμα ρυθμίσεων. Σου προτείνω -αν θες να χρησιμοποιείς το producer και όχι το LE της κάρτας- να μεταφέρεις στο producer τις ρυθμίσεις που έχεις τώρα και σου δουλεύουν μια χαρά.
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 καλημερα σας. λοιπον , pascal , το ξερω πως εχεις περισσοτερες editing δυνατοτητες με το producer , εχεις δικιο. ομως πρεπει να καταλαβω κι εγω τι ειναι αυτο το buffer , κλπ , που ανεφερα πιο πανω. εχω αποριες που δεν μπορω να βρω απαντησεις απο τα manual... α! και γιατι ας πουμε δεν , δουλευει το sonar καλα με τους asio drivers? ( δηλ, δουλευει αλλα με latency που ακουγεται , ενω με τους wdm εξαφανιζεται) ηλια , τι να το κανω που εφτασα μεχρι το διπλωμα κλασσικης, και τωρα ειμαι μονιμα στο νησι? μονο στον διορισμο μου , μου χρησιμευσε.αφου αν κανεις ενα ρεσιταλ κλασσικης κιθαρας , δεν θα πατησει ουτε μυγα....δυστυχως για τα Ελληνικα δεδομενα - της επαρχιας τουλαχιστον- . αυτα ;) Mesa/Boogie & Strato
akis_1982 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Εγω παντως θα ηθελα να ακουσω και λιγο tonelab μιας και το ανεφερες Σπυρο και δε σε βαζω και σε κοπο . ;)
elavd Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 ηλια , τι να το κανω που εφτασα μεχρι το διπλωμα κλασσικης, και τωρα ειμαι μονιμα στο νησι? μονο στον διορισμο μου , μου χρησιμευσε.αφου αν κανεις ενα ρεσιταλ κλασσικης κιθαρας , δεν θα πατησει ουτε μυγα....δυστυχως για τα Ελληνικα δεδομενα - της επαρχιας τουλαχιστον- . αυτα ;) Εννοώ ότι πρέπει να εκμεταλλευτείς δημιουργικά το ταλέντο, την τεχνική και το feeling σου στην κλασική και να δημιουργήσεις δικό σου υλικό ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 λογω φορτου εργασιων κλπ κλπ κλπ , δεν προλαβα να ποσταρω. φευγω ταξιδι και επιστρεφω την τριτη. οποτε θα εχουμε συνεχεια με ηλεκτρικο ηχο πλεον. :P :P φιλια σε ολους . . . byeeee!! ;) Mesa/Boogie & Strato
GiorgosVolos Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξερω για το review αλλα παιζεις φανταστικα!Μπραβω!
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 γεια χαρα και παλι παιδια. επεστρεψα - ....δυστυχως οχι και τοσο καλα σε υγεια... :'(- θα προσπαθησω στην πρωτη ευκαιρια να ποσταρω και αλλα κλιπακια κονεκτ με την vox... υ.γ. ξανασεταρω το λαπτοπ μετα απο format και επανεγκατασταση των windows , διοτι αρνιοταν πεισματικα να ανοιξει... επισης πηρα και εναν εξωτερικο σκληρο για να σωζω τη δουλεια μου. (τα κλιπς αυτου του τοπικ τα εχασα.....) μολις γινω καλα , θα εχω ακομα μερικα πραγματακια απο τον αγαπητο φιλο γιωργο , απο τον οποιο πηρα και την εν λογω καρτα. http://www.gpanagopoulos.com/eshop/e-mu-0404.html thanx man :P Mesa/Boogie & Strato
NoIzY Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Δε μας είπες, με vista δουλεύει? :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση