Superfunk Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Καλά θα είναι να βάζουνε τιμή, στις αγγελίες. Ο μοναδικός λόγος, για να μην βάλεις τιμή, είναι ότι ψάχνεις για κορόιδα. +1000000000 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
korakios Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Τελικά το "η πίστωσή μου" τι κάνει ακριβώς?!
Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Εγώ κάνω πλάκα αυτούς που βάζουν τιμή στο κείμενο της αγγελίας αλλά δεν συμπληρώνουν το αντίστοιχο πεδίο για να το βλέπουμε και πριν ανοιξουμε την αγγελία...θα μου πεις ψιλά γράμματα, nevertheless... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
evris Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Εγώ κάνω πλάκα αυτούς που βάζουν τιμή στο κείμενο της αγγελίας αλλά δεν συμπληρώνουν το αντίστοιχο πεδίο για να το βλέπουμε και πριν ανοιξουμε την αγγελία...θα μου πεις ψιλά γράμματα, nevertheless... Ε δε ξηγιεσαι. Το εκανα σε 3 συνεχομενες που εβαλα (ενα μαγνητη, ενα μπρατσο και κλειδια) πριν δω οτι ειχε ειδικο πεδιο! ΑΠΟΧΩΡΩ! My love for you is ticking clock, Berserker
Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Στάσου! Που πας! Μη φεύγεις! Τι θα απογίνει το παιδί μας ο farilatron! Άπονε, άσπλαχνε πατέρα! ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
dmilo Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Με τα αλαμπουρνέζικα στα rss έχουμε καμιά πρόοδο? :) RANDOMIZE USR 0
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 OP Administrator Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Με τα αλαμπουρνέζικα στα rss έχουμε καμιά πρόοδο? :) Εχει λυθεί το θέμα προ πολλού και από τοτε υπάρχουν οι επιλογές rss. Live and let Live.
Jasemeister Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Καλά θα είναι να βάζουνε τιμή, στις αγγελίες. Ο μοναδικός λόγος, για να μην βάλεις τιμή, είναι ότι ψάχνεις για κορόιδα. bump, άντε να δούμε άσπρη μέρα επιτέλους. Άλλη δουλειά δεν είχαμε να πρέπει να στέλνουμε πμ για κάθε τι που μπορεί να ενδιαφερόμαστε...get with the program ναουμ. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 OP Administrator Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Ασπρη μέρα is here at last! Από σήμερα δεν επιτρέπεται η καταχώρηση χωρίς τιμή. Βέβαια θα τεθεί ένα μικρό θέμα στην αναζήτηση μουσικών καθώς δεν γίνεται να εξαιρεθεί από τον κανόνα αυτη η κατηγορία, αλλά... μπορεί να μπαίνει ενδεικτική τιμή ;D για το πόσα θα πληρωνόταν αν ήταν διάσημος! ;D Live and let Live.
Jasemeister Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Thanks yameth 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση