elavd Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 Elavd...πρόσεξε γιατί σε βλέπω κάποια στιγμή με κιθάρα με διπλούς μαγνήτες και θα τρέχεις να σβήνεις posts... :wink: Μη το γελάς καθόλου...Ο επόμενος στόχος μετά την νεοαποκτηθήσα tele είναι μια ES-335. Απλά είναι πολύυυυ μακρινός... :D:D:D www.facebook.com/YourPaintedSmile
JAM Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Κατ'αρχήν πότε πήρες τελε και δεν το πήρα χαμπάρι ??? Στο είπα εγώ ότι έχεις λερωμένη την φωλιά σου...απο κει που δεν ήθελες να ακους για διπλούς μαγνήτες τώρα τους λιγουρεύεσαι... :lol: www.intravenus.gr
elavd Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Κατ'αρχήν πότε πήρες τελε και δεν το πήρα χαμπάρι ??? Εδώ έχει βουήξει ο τόπος (τα έχω πρήξει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ σε όλα τα μέλη του ΝΟΙΖ) και εσύ δεν πήρε πρέφα? :D:D:D:D Δες εδώ κι εδώ ;) ¶ντε' date=' αν δε βαριέσαι κοίτα κι εδώ...:lol::lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
mechmg93 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 elavd, γρηγορα στο topic για τις johnson. εχουμε πολυ κοινους στοχους τελικα :wink:
elavd Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 elavd' date=' γρηγορα στο topic για τις johnson. εχουμε πολυ κοινους στοχους τελικα :wink:[/quote']ΧΕ ΧΕ αυτό συμπεραίνω κι εγώ ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση