studio54GR Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Gibson for ever ;D ;D ;D ;D ;D Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
pascal Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Fenderogibsonheritagesolidbodyhollow for ever! (μεταξύ μας, αν συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια προτιμώ τα κεράσια. άντε καμιά φορά και τα πεπόνια. τα αχλάδια με πειράζουν στο έντερο. το παχύ)
Jezus Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 studio54GR, η χολοου τελε τα σπαει! Ποια ειναι? Και η τελευταια στατ τι μαγνητες φοραει? Πολυ ωραιες! Βαλε και τη συλλογη απο τις ασιατισες τωρα ;D
NoIzY Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 studio54gr τι καταπληκτικά κιθαρόνια είναι τα 4 τελευταία? Από τις πιο όμορφες fender που έχω δει!!! :o
studio54GR Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 studio54GR, η χολοου τελε τα σπαει! Ποια ειναι? Και η τελευταια στατ τι μαγνητες φοραει? Πολυ ωραιες! Βαλε και τη συλλογη απο τις ασιατισες τωρα ;D Τις ασιάτισσες μου τις ματιάζουν.... και δεν τις βάζω ;D Εχω και τον fmakis που μου λέει να τις κάνω προσανάμματα..... :D ;D Και οι δυο TELE είναι Hollow, η δεύτερη είναι telepartcaster (με επιλεγμένα υλικά) Ενώ η strat φοράει LACE Copper 25anni (μανούλα για funk). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
ffmakis Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Ξερω γιατι βαζει τις φωτογραφιες ο Studio 45 Δεν μασαμε απο Γιαπωνεζες ;D Ξεχασα να σου πω οτι απο το 1976 μεχρι το 1985,τα ειχα με Γιαπωνεζα Εμεινα στην Ιαπωνια Osaka & Tokyo 2 χρονια συνολικα Εκανα παραλαβες πλοιων. ;)
Jezus Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Ασε και εμενα Ιαπωνια μου ειχαν πεταχτει τα ματια εξω, ειδικα Οσακα :o Αν δεν ημουν δεσμευμενος θα ειχε γινει χαμος... :P Αυτη με το φεντερ μπιγκσμπυ ειναι παρτσκαστερ δηλαδηΣ? ινφο? LACE copper, ε? Ειχα δει κατι τετοιους (εμφανισιακα ιδιοι τουλαχ.) σε ενα μπασο γουντ εντ τρονικς, και ειχα απορια σχετικα με το τι ειναι. Εχουν καποια μεγαλη διαφορα ηχητικα σε ηχο απο εναν συνηθισμενο μαγνητη, η καπου εκει κοντα ειναι και αυτοι? Μακη, τα βαπορια απο Περσια παρελαμβανες? :D Δυστυχως ή ευτυχως το 76 δεν ειχα γεννηθει ακομα, αν και λιγο αργοτερα ηρθε ο αγγελος με τον κρινο για δευτερη φορα στη γη ;D
ffmakis Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Μακη, τα βαπορια απο Περσια παρελαμβανες? : Λογω καψουρας, ειχα βρει τροπο και πηγαινα στην Ιαπωνια osaka εχει ενα απο τα μεγαλυτερα ναυπηγεια και πηγαιναμε για παραλαβη καινουργιων πλοιων (Φορτηγα πλοια) και μεναμε εκει 3 μηνες μεχρι να σαλπαρει το καραβι απο την Περσια ;D
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Αυτα ειναι!Και στη ωραιοτερη χωρα του κοσμου και λαμουρ δε μουν!! ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
ffmakis Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Αστα να πανε τωρα τι κανουμε ??? Την βρισκουμε με τις κιθαρες ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις