faltsoo Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 αφου τους τσεκαρα , αγοραζοντας μια φτηνη απο τις ετοιμες που ειχαν, επικοινωνησα με μαιλ και μου εφτιαξαν την παρακατω κυρια . τωρα ...βλεπω στο σαιτ τους οτι την εχουν βαλει και σε στανταρ παραγωγη. ;) λοιπον ειναι PRS style ολη σωμα και μανικι απο mahogany ενα κομματι ταστιερα εβενος μαγνητες και γεφυρα wilkinson καπακι φοβερο απο ριζα (βαθια τουλαχιστον 5 μετρα ;D ) 5 θεσιο επιλογεα και push pull συνολο 9 ηχοι , ολοι χρηστικοι. χωρις παληκαριες... την βαζω διπλα σε prs 5πλασιας αξιας , σε ποιοτητα κατασκευης και ηχου. ετοιμη σεταρισμενη (ισως θελει το nut λιιιγο λιμαρισμα, αλλα δεν το τολμω μονος μου) εκπληξη ηταν το φοβερο sustain που εχει και τα υπεροχα καθαρα. μειονεκτημα για μενα το prs style ... αφου δεν το πολυ γουσταρω τι το θελω ? μαλλον θα φτιαξω την ιδια σε STRATO. (σε tele ηδη εγινε ...κατι ψιλα θελει ;D) συντομα ηχητικο τεστ. :) one more pls ....
X-minor Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Πολύ όμορφη κιθάρα, καλόπαιχτη! Η ταστιέρα έβενος είναι? Στη φωτογραφία μοιάζει με rosewood. Από τιμές τι λένε? Και για ποιούς μιλάμε ακριβώς?
ex-geomor Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 υπαρχει κ εβενος που δεν ειναι μαυρος. Θα βρες πολλες κιθαρες που διαφημιζουν εβενο κ ειναι καφε. Ακομη κ ο μαυρος των κιθαρων δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ολος μαυρος, τα πιο πολλα κομματια που εχω δει σε ξυλουργιο ειναι μαυρα με καφε-γκρι ριγες. K h gibson ελεγε για καποιες sg faded για εβενο κ ακομη ξεπλενουν τα χερια τους απο τη μπογια οσοι τις πηρανε! Βεβαια δε σημαινει κλεψια μονο οτι ρυθμισαν το χρωμα Αληθεια για ποιους μιλαμε;
faltsoo Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 lueez guitars http://stores.ebay.com/LueezGuitar λεγονται και ειναι twaiwan. να και ηχητικο τιμη περιπου 400 ολα μεσα . :) one more pls ....
X-minor Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 7αρι μπάσσο με 500 ευρώ?!? Περίεργο μου φαίνεται... Δεν ξέρω αν θα το ρίσκαρα... :-\
faltsoo Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 απο εμπειρια δεν υπαρχει ρισκο ...στο να σου ελθει και συντομα...σε 5 μερες. απο τιμη...παζαρευεται περιπου στο -30% απο οτι γραφει . τελος ποιοτητα κατασκευης αψογη...και μονο στο ηλεκτρικα ...το παιζεις. ;) one more pls ....
si_rah Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Με το τελωνειο κανενα προβλημα αντιμετωπισες?
Don_Pasquale Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Πολύ πλάκα ο κινέζος ;D με τις κιθάρες του έχουν όλοι πορωθεί (πάνω απο 1000 άτομα) και λένε τα καλύτερα, αλλά αν διαβάσετε όλα τα feedback θα δείτε οτι πριν κάποια χρόνια έπιανε κοροιδα και τους πούλαγε και καλά ιστορικά σπαθιά αντίκες, τα οποία τελικά ήταν ψευτοτσίγκινα εργοστασίου!!! ;D ;D ;D
ex-geomor Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Μου θυμιζει κιθαρες απο τον καταλογο της silverstar: www.unsung.co.kr αυτη που εφτιαχνε ενα μερος απο κορεατικες epiphone(τις gothic για παραδειγμα). Λες να ψωνιζει απο κει ο τυπος;
kontras Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 ψήνεται κανείς να κάνουμε κανα ντου να πάρουμε 2-3 κιθάρες ομαδικά να το παζαρέψουμε περισσότερο; Dreamers come and go, but a dream's forever
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση