ignantios Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 αποφασισα να· μην φαινομαι γιατι οταν βλεπω τον εαυτο μου γελαω...γιατι κανω σαν καραγκιοζης... ;Dμετα και απο φιλικο σχολιο συναδελφου ;) http://www.youtube.com/watch?v=CwgAEiQDrCQ....... RUN FOREST....RUN!!!!
maze Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 μια συμβουλη..προσπαθησε να "ακουσεις" τις παυσεις που εχει το αυθεντικο και να το κανεισ και συ.θα ακουγεται πολυ πιο ωραια ;)
ignantios Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 δεκτο.....αν και ειχε delay και μηπως τα μπλεκει αυτο? ::)...θεωρεις οτι κατι ειναι εκτος χρονου...και εαν ναι πες μου σε ποιο σημειο θα με βοηθουσες για να καταλαβω ;) RUN FOREST....RUN!!!!
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Σε γενικές γραμμές το παίζεις σωστά. Αλλά άκου λίγο παραπάνω πως "μιλάει" ο Satriani μέσα από το κομμάτι. Το πρόβλημα είναι, όπως το καταλαβαίνω εγώ, ότι δεν κρατάς σωστά τις αξίες της νότας ιδίως στα τελειώματα των φράσεων... Δηλαδή π.χ. αντί να παίξεις "πα-ρα-παμ" παίζεις "πα-ρα-πααααααμ". Αυτό καταστρέφει το phrase feeling του κομματιού. Επίσης ο ήχος σου παραείναι παραμορφωμένος (και δυνατός) για το κομμάτι. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
maze Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Σε γενικές γραμμές το παίζεις σωστά. Αλλά άκου λίγο παραπάνω πως "μιλάει" ο Satriani μέσα από το κομμάτι. Το πρόβλημα είναι, όπως το καταλαβαίνω εγώ, ότι δεν κρατάς σωστά τις αξίες της νότας ιδίως στα τελειώματα των φράσεων... Δηλαδή π.χ. αντί να παίξεις "πα-ρα-παμ" παίζεις "πα-ρα-πααααααμ". Αυτό καταστρέφει το phrase feeling του κομματιού. Επίσης ο ήχος σου παραείναι παραμορφωμένος (και δυνατός) για το κομμάτι. +
ignantios Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Σε γενικές γραμμές το παίζεις σωστά. Αλλά άκου λίγο παραπάνω πως "μιλάει" ο Satriani μέσα από το κομμάτι. Το πρόβλημα είναι, όπως το καταλαβαίνω εγώ, ότι δεν κρατάς σωστά τις αξίες της νότας ιδίως στα τελειώματα των φράσεων... Δηλαδή π.χ. αντί να παίξεις "πα-ρα-παμ" παίζεις "πα-ρα-πααααααμ". Αυτό καταστρέφει το phrase feeling του κομματιού. Επίσης ο ήχος σου παραείναι παραμορφωμένος (και δυνατός) για το κομμάτι. ;) εχεις τα δικια σου σε αυτο....και περισσοτερο οτι εχει πολυ παραμορφωση...αλλα ξερεις αλλιως μου φαινοτανε οταν το επαιζα και αλλιως οταν το ακουσα ηχογραφημενο...παιζιε και αυτη η παγιδα δυστυχως....αλλα γενικοτερα εχετε δικιο ;D RUN FOREST....RUN!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση