playloud Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Eνας φιλος ειχε την ευγενη καλοσυνη να μου παραχωρησει το υλικο που τραβηξε τον Ιουλιο απο το Sticky Fingers club στη Ροδο που παιζω. Lots of good times.... Τα σχολια ευπροσδεκτα αλλα οχι οτι καιγομαι. Απλα τα ειδα και τα γουσταρα και ειπα να τα μοιραστουμε 1. La Grange- ZZ Top 2. Highway To Hell- AC/DC 3. Voodoo Chile (Slight Return)- Jimi Hendrix Βοηθεια μας... :D Make me fries...
studio54GR Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Ρε playloud παίζουν οι Tele rock???? ;) ;) ;) ;) ;) Και ήμουν Ρόδο πέρσυ.... που να ξέρω να έρθω να σας χαρώ??? Το Voodoo Chile δεν το έχω ακούσει καλύτερα σίγουρα.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
RayDTutto Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Μεγάλεεε!!!! (ιδίως για το chile...) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
playloud Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Ρε playloud παίζουν οι Tele rock???? ;) ;) ;) ;) ;) Και ήμουν Ρόδο πέρσυ.... που να ξέρω να έρθω να σας χαρώ??? Και heavy metal παιζουνε αρκει να ξερεις να το βγαλεις απ το οργανο ναουμ :). Αμα ξαναρθεις να μας πεις τιποτε (κι οποιος αλλος βεβαια) για να κανονιστει οργιο Make me fries...
longshadow Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Το Voodoo Chile το ευχαριστήθηκα! :)
spy Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Το Voodoo Chile και το Highway to Hell ήταν άψογα (το ίδιο θα έλεγα και για το La Grange αλλά δε μου αρέσει το κομμάτι). Keep on rocking. :)
ignantios Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 οντως του hendrix ηταν το καλυτερο....αλλα ρε play....στο la grange ακουσα μια επιδραση της τεκιλας ή μου φανηκε.....μια ξωφαλτση; Ιδεα μου ητανε; ;D RUN FOREST....RUN!!!!
X-minor Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Ένα έχω να πώ μόνο. Αλητεία! ;)
marilazi Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 play loud η αλλιως....πλεη λαουντ www.mariolaz.com
mike_rhd Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Voodoo chile ftw!! Ροδο??? Πατριωτης εισαι??? ;D Η απλα μενεις εδω?? Ain't nothing but the blues.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση