KONNECTORAS Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος που να έχει το αρμόνιο EXR-46 OR της ROLAND; Παρακαλώ στείλτε μου ΠΜ, θέλω να το δώ και να το ακούσω δια ζώσης. Κερνάω καφέ, παϊδάκια, ότι θέλετε. ;D ;D ;D :D
KONNECTORAS Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Κανένας βρε παιδιά; Ούτε κανενός γνωστός;; Για βοηθήστε την κατάσταση γιατί θα μου...πέσει το παιδί! ;D ;D ;D
KONNECTORAS Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά κοντά 200 νοματαίοι το έχουν διαβάσει..... Κανείς πια δεν ξέρει κάποιον που να έχει αυτό το όργανο;;; :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
KONNECTORAS Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 260+ νοματαίοι το έχουν δει........ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ Κανένας δεν το έχει ή να έχει κάποιον γνωστό που να σε έχει;;; ::) ??? ::) ??? ??? ??? ??? ???
KONNECTORAS Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Πάμε για σχεδόν 500 νοματαίους που το έχουν δει το θέμα, κανένας δεν το έχει πια.....;;;;; :'( :'( :'( :'(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση