ignantios Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Κραξτε ελευθερα.....πρωτη φορα που το παιζω(και ειναι στο περιπου)...και ειναι καθαρα για πλακα μια και το ΣΑΒΒΑΤΟ επαιζε βαρεμαρα τρελη....απλα εαν σας αρεσει ετσι σαν ακουσμα? ;D ;D RUN FOREST....RUN!!!!
ffmakis Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Εγω οταν βαριεμαι κανω καμια ανταλλαγη ;D ;D Μια χαρα σε βρισκω ;)
ignantios Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Εγω οταν βαριεμαι κανω καμια ανταλλαγη ;D ;DAυτο το εχω καταλαβει.... ;D ;) Μια χαρα σε βρισκω ;) να'σαι καλα...... RUN FOREST....RUN!!!!
elavd Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Πολύ μου αρέσει το στυλ "Ο Frusciante παίζει με το gear του Gary Moore" που έχεις όταν παίζεις 8) Μου άρεσε αρκετα και η εκτέλεση σου στο κομμάτι ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
akisgr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Good!!Μια χαρα το παιζεις το Europa ρε συ! ;) Αυτα είναι γουστα!! :D :D -=Music is my Aeroplane=-
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 ωραιος! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
ignantios Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 παιδια να ειστε καλα ...δεν το περιμενα να σας αρεσει μια και καποια σημεια δεν τα εχω βγαλει ακριβως ....γιατι ασχοληθηκα μια μερα και το εβγαλα στα πεταχτα....ετσι περιμενα να με κραξετε ανελεητα ;D.....ευχαριστω για τα καλα σας λογια...ειλικρινα ;) :D RUN FOREST....RUN!!!!
mastixas Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάντως που το έχει παίξει 50 φορές περισσότερο (σύμφωνα με τα λεγόμενα σου) απο εσένα , είμαι σίγουρος ότι το έχω παίξει και 50 φορές χειρότερα.. ;D ;D Μπράβο ωραία εκτέλεση!! Εβαλες και την πινελιά σου μέσα.. Ωραίος ;)
ignantios Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 ευχαριστω πολυ.....αλλα δεν ειναι ψεμα οτι δεν το εχω παιξει...και οτι ειναι στα πεταχτα....απλα καποια κομματια σου βγαινουν ευκολα και καποια οσοσ και να τα παιδεψεις δεν τα εχεις....να σου παιξω αλλα να τρελαθεις στο γελιο ;D RUN FOREST....RUN!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση