Georgebob Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Γειά σας. Θέλω να βρώ ακουστικά για την έξοδο emulated line out/headphones του marshall mg100 που έχω. Αγόρασα ακουστικά (turbo x) στα οποια έβαλα το καρφάκι δλδ το βισμα κ τα έβαλα στον ενισχυτη αλλα δεν ακουγεται ήχος Υπάρχει κάτι ειδικό που πρέπει να προσέξω?την ενταση του ρεύματοος η κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ.
jmone Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 τα ακουστικά που θα πάρεις πρέπει να έχουν χαμηλή ωμική αντίσταση πόσα ohm λένε ότι είναι αυτά που έχεις? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Georgebob Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξέρω φίλε δυστυχως το πέταξα το κουτί τους.Κ το κακο ειναι οτι πρεπει να τα γυρίσω πίσω γιατι το ένα ποτε ακουγεται κ ποτε οχι.Ούτε μια εβδομαδα δεν τα έχω.Πρεπει να κοιτακσω για ακουστικα με χαμηλη ωμικη αντίσταση δλδ?
thanasis b Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 μπορει να φανει τραγικο αυτο που θα πω.. αλλα κουνα λιγο το βισμα..γυρνα το λιγο γτ καμια φορα συμβαινει και αυτο.!ειδικα σε ακουστηκα που μπαινει βισμα για τζακ.
Georgebob Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 ναι το δοκιμασα αρκετες φορες. μου εχει συμβει κ εμενα παλιοτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση