Jezus Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Αποψη μου ειναι ή να μαζεψεις χρηματα και να παρεις κατι πιο καταλληλο λαμπατο για μεταλ, ή σε αυτα τα χρηματα να παρεις κατι τρανζιστορατο, μια χαρα παιζουν και αυτα (π.χ. Ρανταλ).
NoIzY Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 να στο πω πιο απλα..ΚΑΝΕΙΣ μεταλλας στον πλανητη δεν παιζει με 1Χ12 vintage style single ended class A ενισχυτη στα 5-15 βαττ. ;D ;D αυτος ο ενισχυτης ειναι για αλλα πιο παραδοσιακα κολπα... ;) τωρα για το τι ειναι class A amp ενα google να κανεις θα το βρεις... ;) SF, σέβομαι τις γνώσεις σου (αυτό έλειπε κι όλας, αν είχα τις μισές από αυτές που έχεις θα ήμουν τρισευτυχισμένος ;D)) αλλά έχω μια απορία-αμφισβήτηση πάνω σε αυτό που λες.. Δε γίνεται με έναν class A λαμπάτο να βγάλεις metal ήχο από τη στιγμή που θα χρησιμοποιήσεις πετάλια παραμόρφωσης, εφόσον βέβαια ο ενισχυτής συνεργάζεται σωστά με αυτά?
metalmike Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 ...εφόσον βέβαια ο ενισχυτής συνεργάζεται σωστά με αυτά? Ή αλλιως να έχει πολυ καλα καθαρα... http://www.facebook.com/dreambleedofficial
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 SF, σέβομαι τις γνώσεις σου (αυτό έλειπε κι όλας, αν είχα τις μισές από αυτές που έχεις θα ήμουν τρισευτυχισμένος ;D)) αλλά έχω μια απορία-αμφισβήτηση πάνω σε αυτό που λες.. Δε γίνεται με έναν class A λαμπάτο να βγάλεις metal ήχο από τη στιγμή που θα χρησιμοποιήσεις πετάλια παραμόρφωσης, εφόσον βέβαια ο ενισχυτής συνεργάζεται σωστά με αυτά? οχι αν ειναι 5-15 βαττ και εχει μια μικρη καμπινουλα με ενα μεγαφωνο,απο οτι γνωριζω τα μεταλικα γκρουπ (ειδικα στις μερες μας οπου οι Slipknot θεωρουνται σχεδον......βαλς ;D) τα γκαζια τα βγαζουν απο προενισχυσεις και τερατωδη σε gain... μηχανησματα (Diezel,VHT,Bogner,Rivera,Boogie κτλ) ...δεν εχω δει ποτε μου μεταλλα με VOX AC30(ενταξει δεν ειναι ακριβως ταξη Α αλλα you get the picture) ή Fender Champ & πεταλακια ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
kokos Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 ετσι ειναι φίλε....όπως τα λέει ο superfunk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση