marathon Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Σε αντιθεση με σας που εχετε ενα ασπρομαυρο τοπιο απλά αλλάζει σε αναλογικο-ψηφιακό και με ουρα-τοίχου.Λίγες επιλογες. Εδώ νέε μου...δεν έχεις δίκαιο. Για να μαθαίνεις http://www.youtube.com/watch?v=oGg-rZ0c9Uo και αυτό...γιατί μ αρέσει http://www.youtube.com/watch?v=QGbxlAVZlAw&feature=related Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
marathon Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 και εάν ψαξεις λίγο τη συγκεκριμένη συναυλία(Τοκυο 72-73?) μέχρι Μοog με τρέμολο παίχει ο άπαικτος Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
fatalv Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Nα πώ ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου?.... Φυσικά και να συμφωνήσεις...Βασικά πίστευα ότι διατυπώνω ''αιρετική'' άποψη αλλά βλέπω ότι δεν απέχουμε πολύ.... ...από την πολλή γκαργκανέλα.
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 OP Guru Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Φυσικά και να συμφωνήσεις...Βασικά πίστευα ότι διατυπώνω ''αιρετική'' άποψη αλλά βλέπω ότι δεν απέχουμε πολύ.... Μα γιατί, εγώ διαφωνώ; Πόσο μάλλον που οι πιο πολλές αγγελίες είναι με θέμα "Η ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΚΑΙΡΙΑ", και άντε να την ανοίξεις να δεις αν κέρδισες ταξίδι για 2 στην Κολοπετινίτσα... Ή τα θεόρατα θρέντς με 2-3 σελίδες (υπερβολή λιγάκη), που έχει κάνει μόνο ένας ποστ και παει: "Πουλάω το παρακάτω: μπλαχ μπλαχ" 2" Up" 3 "UP" 4 "UP" κλπ... :P Συλέκτες πιάνου, παίζουν και παραπαίζουν, απλά δεν κάνουν πλακάκια στο Ιντερνετ. Δεν αγοράζεις πιάνο με $50,000 μέσω το Ιντερνετ, ή μετα απο συμβουλή. Ενώ ένα πεταλάκι (να μια λέξη που ξέχασα), το παραγοράζεις. Ή οχι; Κατα τα άλλα, να πω οτι σε σελίδα (φόρα) για πιάνο, πράγματι υπάρχει ένα φορουμ για πιάνο, αλλα δε γίνεται εκεί ο χαμός. Στο ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ γίνεται. chopin, Rachmaninov, Chopin, Rachmaninov. :-X ΑΑαααα. και ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ το Νοιζ. Γουστάρω που είμαι εδώ, έτσι; :) Home - Editions Musica Ferrum
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 "Πουλάω το παρακάτω: μπλαχ μπλαχ" :D :D χεχε , η μεταφραση του blah blah να υποθεσω ??? :D https://www.facebook.com/automaton.athens
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Προτείνω να φτιάξουμε έναν θυματρικό πίνακα στο "Περί Ανέμων...." η οποία θα λέγεται "Οι δύσκολες μέρες του μήνα". Ο κάθε χρήστης θα μπορεί να γράφει τον καημό του εκεί αλλά όχι για πάνω από 3-4 μέρες το μήνα. (Θα το παμε με μήνες). Όποιος το τραβάει πέραν των 5 ημερών, το θέμα του θα μεταφέρεται σε υπο-θυγατρικό πίνακα ο οποίος θα λέγεται "Περνάω κλιμακτήριο, λυπηθείτε με", και όλοι μαζί θα δείχνουμε τη συμπαράστασή μας. :) Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε ότι κάνω χιούμορ. :)
fatalv Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Μα γιατί, εγώ διαφωνώ; Όχι φυσικά ;)...Απλά στην αρχή εξεφράσθη (δική μου λέξη) ένα παράπονο... Προτείνω να φτιάξουμε έναν θυματρικό πίνακα στο "Περί Ανέμων...." η οποία θα λέγεται "Οι δύσκολες μέρες του μήνα". Ο κάθε χρήστης θα μπορεί να γράφει τον καημό του εκεί αλλά όχι για πάνω από 3-4 μέρες το μήνα. (Θα το παμε με μήνες). Όποιος το τραβάει πέραν των 5 ημερών, το θέμα του θα μεταφέρεται σε υπο-θυγατρικό πίνακα ο οποίος θα λέγεται "Περνάω κλιμακτήριο, λυπηθείτε με", και όλοι μαζί θα δείχνουμε τη συμπαράστασή μας. :) Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε ότι κάνω χιούμορ. :) Έγραψες και πάλι!@ :) 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα.
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Χαριλατέρ, τα καμένα θέματα που στρώνουν στην πορεία φαντάζομαι θα πάνε στην κατηγορία "τι κι αν μου 'ρθε η περίοδος, υπάρχει κι άλλη δίοδος", ε; LEGO people live in houses made of their own flesh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση