Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Μόλις σήμερα παρέλαβα ένα δέμα από Αμερική κόστους 60$ περίπου.

Ενώ ήμουν σίγουρος ότι δεν θα πλήρωνα έξοδα τελωνείου, παρατήρησα πάνω στην ειδοποίηση ότι έγραφε "+3€".

Μόλις πήγα να το παραλάβω από τα ΕΛΤΑ, όντως μου ζήτησαν να πληρώσω 3€ χαράτσι...

Όταν ρώτησα "γιατί πληρώνω 3€, δεδομένου ότι το δέμα είναι χαμηλής αξίας;" η υπάλληλος με ενημέρωσε ότι "το τελωνείο χρεώνει ΟΛΑ τα δέματα που φτάνουν (από προορισμό εκτός της Ε.Ε.) 3€ έτσι κι αλλιώς"... :o :o :o

Προφανώς το ποσό δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά εμένα γιατί μου φαίνεται λίγο ...νταβατζιλίκι η όλη υπόθεση;

Ποια η λογική του να πληρώνεις αυτά τα "κερατιάτικα" 3€;

www.facebook.com/YourPaintedSmile

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

μια ζωή κερατιάτικα πληρώνουμε αυτό σε χάλασε? ή νομίζεις ότι θα αλλάξει κάτι τώρα που το αναφέρεις?

(δεν στη λέω απλά ρητορική ήταν η ερώτηση) θα το συνηθίσουμε και αυτό όταν πληρώνουμε για τον

αέρα που αναπνέουμε θα ξανασυζητήσουμε το νταβατζιλίκι  ;D 

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Δημοσιευμένο

Λογικη? ;D ;D ;D ;D

Απο τη στιγμη που ΕΣΥ εισαι ΠΑΛΑΒΟΣ που εχεις επιλεξει να ζεις στην Ελλαδα θες και λογικη? ;D

Μεταναστευσε... :)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Προσωπικά (και καθότι και εγώ παρέλαβα κάτι πρόσφατα και δεν πλήρωσα πουθενά τα χρήματα που λες), δεν θα απέκλεια να είναι απλά ένα κόλπο εσωτερικής συννενόησης ανάμεσα σε τρεις-τέσσερις υπαλλήλους του συγκεκριμένου ταχυδρομείου, προκειμένου να βγάζουν κανένα εξτραδάκι. Αν η χρέωση έχει γίνει όντως από το τελωνείο, θα έπρεπε να υπάρχει και κάποιο χαρτί με τη σφραγίδα του τελωνείου, στα συνοδευτικά χαρτιά του πακέτου. Υπάρχει όντως;

Mea Culpa

Δημοσιευμένο

@Eyeprotocol

Το έχουν αναφέρει πολλά άτομα αυτό το "+3 ευρώ" και απο Αθηνα και απο Θεσσαλονίκη και τώρα ο Ηλιας απο τα Γιαννενα....απλά είπαν τα ΕΛΤΑ να αυξησουν τα έσοδα τους λιγάκι.Μερικές φορές δε το ζητάνε, αλλά στα περρισσότερα δέματα το πληρώνεις.

Δημοσιευμένο

Αν η χρέωση έχει γίνει όντως από το τελωνείο, θα έπρεπε να υπάρχει και κάποιο χαρτί με τη σφραγίδα του τελωνείου, στα συνοδευτικά χαρτιά του πακέτου. Υπάρχει όντως;

Το "3€" είναι γραμμένο με το χέρι πάντως...

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημοσιευμένο

Μετά από ενα σύντομο ψάξιμο στο Google, βλέπω ότι γενικά επικρατεί σύγχυση για το θέμα.

Σε ποιό χαρτί είναι γραμμένο το "3 Ευρώ";

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...