Locrian Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν, ο driver της tascam δίνει τις εξης επιλογές για latency. NAME IN Latency Out Latency highest latency 12.6ms 49.45ms high latency 6.8ms 30.3ms normal latency 3.9ms 18.4ms low latency 3.9ms 8.2ms lowest latency 2.1ms 6.3ms Εγώ δουλεύω στο low latency. Με asio4all δεν έχω δοκιμάσει.
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 ε τοτε νομιζω πως πρεπει να αποκτηθει μια tascamουλα για τις αναγκες μου.χεχε. :P Mesa/Boogie & Strato
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ και μετα απο αρκετο ψαξιμο διαβασμα κλπ , επεσα πανω σ αυτο εδω. πως σας φαινεται η usb εκδοχη?? http://www.cakewalk.com/Products/PowerStudio/Choice.asp Mesa/Boogie & Strato
Alchemist Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Σπύρο, αν δε σε καίει το bundled software του πακέτου που παραθέτεις, μπορείς να πάρεις πρακτικά την ίδια κάρτα χωρίς όλα τα υπόλοιπα: http://www.thomann.de/gr/edirol_ua25_ex.htm Δεν ξέρω τιμή για το πακέτο της Cakewalk, μπορεί να είναι καλύτερη λύση. Απλώς ενημερώνω και για μία ακόμα. ;) Υ.Γ. Καλή καρτούλα αυτή η Edirol, αξιοπρεπέστατη. Με τα ίδια λεφτά βέβαια παίρνεις και firewire κάρτα αλλά τέσπα. Yes it is!!!
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 το ξερω alchemist. απλα το λαπτοπ μου δεν εχει θυρα firewire.και αν ειχε θα ηταν στα 400. δλδ θεωρητικα , πιο "αργο" απο το usb 2.0 παντως τιμη πακετου σε ιντερνετικο μαγαζι , ειναι κατι λιγοτερο απο 200€. για να ειμαι ειλικρινης θα επαιρνα αμεσως την native instruments audio kontrol 1 . δεν το εκανα ομως για 2 λογους. 1. δεν βλεπω να εχει wdm drivers , οι οποιοι δουλευουν καλυτερα και με χαμηλοτερο latency στο sonar 5. 2. διοτι δεν ειμαι σιγουρος , οτι οι 2 εισοδοι που εχει , μπορουν να δεχθουν εξισου ομαλα το stereo output ενος mixer , ωστε να μπορεσω να προ-μιξαρω και να ηχογραφησω ενα στερεο track. κι εμενα παντως μου φαινεται οτι ειναι καλη λυση αυτη της edirol και θα ηθελα και αλλες γνωμες , εμπειριες κλπ αναμεσα σε αυτες τις 2 καρτες. audio kontrol 1 VS edirol ua25ex ;) ;) Mesa/Boogie & Strato
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση