Marios81 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά.Δουλεύω στο Nuendo και έχω πρόβλημα όταν γράφω midi.Το πρόβλημα είναι το εξής: Γράφω τα midi και αντί να γράφονται στο χρόνο που τα παίζω (ή έστω με κάποια καθυστέρηση αν δεν είναι καλή η κάρτα ήχου) αυτά γράφονται πρίν από τη χρονική στιγμή που τα γράφω!!!Πείτε μου,το έχετε ξανακούσει αυτο?? midi keyboard έχω το M-Audio keystation 88es το οποίο είναι συνδεδεμένο στην Tascam Fw-1082 Τι μπορεί να φταίει?
giannis Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Γειά σου Μάριε, Να τσεκάρεις την επιλογή στο devices/device setup/MIDI/DirectMusic/Use System Timestamp.. :-)
tugito Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Thanks γιάννη, είχα και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα.. θα τσεκάρω αν ειναι οκ τώρα..
giannis Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Welcome tugito..Στο φόρουμ πρέπει να είχα βρει την απάντηση πριν χρονια,νομίζω σε sx3 και nuendo 3 χρειάζεται η ρύθμιση.Αυτό,αν γράφεις midi και στο πάει αρκετά ms πίσω.
Marios81 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Γιάννη ότι και να πώ είναι λίγο!!Κι αυτό γιατί γράφω κομμάτια και τα ενορχηστρώνω και εδώ και 4 μέρες έχω κολλήσει σ'αυτό το πρόβλημα και δε μπορούσα να κάνω τίποτα!Ούτε από το Help έβγαλα κάποια άκρη. Σ'ευχαριστώ για τη βοήθειά σου και για το ενδιαφέρον σου.Έυχομαι να στο ανταποδώσω κάποια στιγμή κι εγώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση