BREAKDOWN Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 Έχει ακούσει κανείς για τους μαγνήτες KINMAN?Λένε οτι είναι καταπληκτική απομίμηση για Fender και σε ποιότητα ακόμα καλύτεροι.Πουλιούνται Ευρώπη περίπου στα 250 Ευρώ το σέτ!
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 Ξέρω οτι είναι απίστευτοι μαγνήτες τουλάχιστον απο τα samples που άκουσα στο site έμεινα λακαμάς :D Απο εξωτερικό νομίζω είναι τόσο αλλά εδώ ανέρχεται στα 400+ You are wrong f**ked and overatted...
takis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 εχω παιξει με fender που φορουσε τους kinman τους 54 και απο τοτε εχω φαει μεγαλο κολλημα να παρω καποια στιγμη μια strat και να τους βαλω πανω.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ μαγνητες και εντελως αθορυβοι :wink: επενδυσε αφοβα αν και θα σου ελεγα να δοκιμασεις μαγνητες του suhr τους ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ V60 LP(εντελως αθορυβοι ποια επισης) :wink: ,lindy fralin κτλ.. :wink:
BREAKDOWN Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 OP Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 Εχει βγάλει και η Fender τους noiseless με 179 Ευρώ το σέτ(τιμή εξωτερικού).Πραγματικό δίλημα!!!!!!!! Fender η Kinman?
BREAKDOWN Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 OP Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 Thank you........ Μόλις βοήθησες ένα αναποφάσιστο!!!!!!!!!!
takis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 στα δικα μου αυτια ετσι;;;; μην τους παρεις και με βριζεις μετα.ξερω οτι τους εχει σιγουρα ο κουρμπης ιπποκρατους 69.αν σε ενδιαφερει να τους παρεις απο ελλαδα
elavd Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 Εγώ έχω τους Fender Vintage Noisless και θα τους αλλάξω πάντως, όχι επειδή είναι κακοί μαγνήτες αλλά επειδή δεν έχουν τον ήχο που θέλω (πολύ σκάσιμο στις μπάσες)... www.facebook.com/YourPaintedSmile
Dexter Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 στα δικα μου αυτια ετσι;;;; μην τους παρεις και με βριζεις μετα.ξερω οτι τους εχει σιγουρα ο κουρμπης ιπποκρατους 69.αν σε ενδιαφερει να τους παρεις απο ελλαδα Υπάρχει κάποιος που να μην ξέρει το μαγαζί του Κουρμπή?????? ..αν ναι να το δηλώσει ωστε να τιμωρηθει καταλλήλως....(μαστίγωμα αν θυμάμαι καλά) ...αχ ρε Κουρμπή όλα εσύ θα μου τα φας..... :( endrix was a tweaker...
Earendil Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 Τόσο φτηνοί; Νομίζω ότι στην Αγγλία τους έχουν 200 λίρες... Αν παίζουν πάντως ανάλογα με το κόστος τους,μου φαίνεται πολύ λογικό να είναι οι τελευταίοι μαγνήτες που θα χρειαστεί ένας Στρατοκαστεράκιας... :wink: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση