makispoll Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Χαιρετω το φορουμ! Απο σημερα ειμαι κατοχος μιας πολυ ωραιας Fender Japan '57 Reissue Stratocaster. Την πηρα μεταχειρισμενη από Αγγλια και μου στοιχισε γυρω στα 580 ευρω. Τα specs της Body Basswood Neck Maple one piece, Oval Shape, 324mm Scale Fretboard Maple, 184mm/7.25in Radius Frets 21, Vintage Style Nut Width 42mm Pickups Vintage (U.S.A.) x3 Control&Switch 1 Vol, 2 Tone, 5 Way Switch Bridge Diecast Vintage Machine Heads Kluson type Hardware Chrome Pickguard 1-Ply White Δεν της εδωσα και πολυ χρονο καθως έσπευσα να μοιραστω μαζι σας την χαρα μου. Πρωτη εντυπωση πολύ ωραια καθαρά, λιγο hum αν και δεν το περιμενα και απειρη στρατοκαστεριλα.... Εντυπψση επίσης μου εκανε ο δυνατος της ακουστικός ηχος καθως και το πολύ χοντρό steel block...Το μανικι της μπορω να πω μου φαινεται λιγο άβολο καθώς έχω συνηθίσεις στο C 9.5'' της tele μου αλλα εχουμε χρονο και θα το συνηθίσουμε. Το μονο που δεν παλευω ειναι οι 9αρες χορδες που εχει επανω και θελω οσο πιο συντομα γινεται να τις αλλαξω. Εδω ειναι που θελω την βοηθεια σας. Η μανουρα ειναι οτι για να ρυθμισω truss rod πρεπει να βγαλω το pickguard κτλ κτλ. Υπαρχει καμια περιπτωση βαζοντας 10ρες να μην χρειαστει πειραγμα το μανικι; Το αλλο που με απασχολεί, θα χρειαστει καμια ρύθμιση το τρεμολο για να αντεπεξέλθει στην μεγαλύτερη τάση των χορδών; Ενα σετ απ γνωριζω καλο ειναι να γινει αν και οπως εχει ειναι μια χαρα....αλλαζοντας ομως σε 10αρες τι γινεται; Φωτος μονη της και με την ξαδελφουλα της Amrican std. tele
makispoll Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Aυτο τωρα πως το εκανα? :o :o :o ??? ??? ??? :o Ευχαριστω παντως για ολες τις απαντησεις παιδια! SF εσυ με το τρεμολο λες να υπαρξει προβληματακι και να θελει και αυτο λιγο βιδωμα, οταν βαλω τις 10αρες χορδες?
makispoll Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Επανερχομαι στο ποστ... Αφου αλλαξα σε 10αρες της εκανα το σετ απ και ρυθμισα το τρεμολο να ακουμπαει στο σωμα (δεν μπορουσα να ασχολειθω με floating ρυθμιση) εγραψα ενα πολυ προχειρο βιντεακι χρησιμοποιώντας τον bridge μαγνητη. Για το distortion χρησιμοποίησα το tonebone hot brithish και μετα στον υπολογιστη και το guitar rig. O ηχος ειναι μετριος απο την καμερα. Το βιντεακι ειναι προχειρο και υπαρχουν του κοσμου τα λαθη (μου φευγουν τα άρρυθμα με το κιλό).... Επιείκεια σύντροφοι!! http://www.youtube.com/watch?v=GQshWSilSI8 Το cubase μου εσπασε τα νευρα... μου εχει τεραστιο latecy και δεν μπορω να το διορθωσω....
kultura Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 ...και ένας vintage Old Holborn σε γκρο-πλαν... :P Μια χαρά παιχτήρι είσαι, αλλά πριμαδούρα, ρε παιδί μου... Η κάμερα φταίει; Παίζει να ακούσουμε και το καθαρό της; ::)
makispoll Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Thanks φιλε Cultura...o καπνος μπηκε στο πλανο χωρις να τον υπολογιζω ;D ;D Ενα προχειρο κλιπακι με απειρα λαθη ειναι, θα γραψω και τα καθαρα με cubase γιατι οντως η καμερα ξυριζει και οι συνθηκες ηχογραφισης κακιστες.... Κιθαρα-tonebone-guitar rig-ηχεια υπολογιστη JBL φωτογραφικη μηχανη.... Για τα πανυγηρια δηλαδη... Το προβλημα μου με το cubase ειναι οτι εχει στραβωσει και μου εχει ταιραστιο latecy και δεν μπορω να γραψω ετσι τιποτα..... Καμια ιδεα τι φταιει???
kultura Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Ωχ, δεν έχω ιδέα από τέτοια, εγώ απλά είμαι ηδονο-ακροατής*... ;D *Κατά το "ηδονοβλεψίας", "ηδονογευσίας", κτλ...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Mακραν οι καλυτερες best for value strats.Μπραβο για την επιλογη σου. Τον τελευταιο χρονο εχω εξελιχθει σε japanese strat maniac! 5 long years
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση