satanikoskioftes Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 'Εχεις δει πολλές S neck through? :P Βασικά σκέφτομαι για μια RGT220Z
metalmike Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Οντως νομιζω δεν υπαρχει S neck through... http://www.facebook.com/dreambleedofficial
Angelos Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Δηλαδή αυτά τα tremolos που αναφέρατε είναι καλήτερα από το να έχω πάνω στην κιθάρα μου ZR2/ZPS3? :o P.S:Πού θα πάει ρε γ__΄__ο κάποια μέρα θα γίνω και εγώ endorser :P Εγω πάντως πιστεύω ότι το edge pro είναι το καλλίτερο floyd τρέμολο ... χαμηλό προφίλ και ωραία κατασκευή ;D ;D ;D
satanikoskioftes Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 H RGT220Z έχει Edge-Zero που είναι πολύ ποιο εξελιγμένο ;D :P
satanikoskioftes Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 H Prestige σεειρά της Ibanez που κατασκευάζεται?
X-minor Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 'Εχεις δει πολλές S neck through? :P Βασικά σκέφτομαι για μια RGT220Z Ξέχασα ότι ήθελες απαραίτητα neck thru. Πιθανότατα θα σε βολέψει η RTG. Πάνε δοκίμασε κιόλας ότι μπορείς, και πάρε ότι σου κάθεται καλύτερα.
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 H Prestige σεειρά της Ibanez που κατασκευάζεται? Japan When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση