blue Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 κιλον -10000 απο μενα. περιμενες στην γωνια για να αμολυσεις τοση κακια. επειδη συνηθως μαλωνεις με τον eye και κανα δυο αλλους μη νομιζεις οτι οι υπολοιποι παραδεχομαστε αυτα που γραφεις . κουλαρε λιγο και μην παιρνεις τοσο σοβαρα τον εαυτο σου. δε γνωριζεις ποσες φορες εχω (και τολμω να υποθεσω, "εχουμε") γραψει απαντηση σε ανεκδιηγητα ποστ σου και τελευταια στιγμη το εσβησα σκεπτομενος "που πας να μπλεξεις". Μη ξεσπαθωνεις τωρα σε αυτην την αβολη στιγμη του φορουμ και χτυπας κατω απο την μεση . +1000 αντε γιατι σηκωθηκαν κι οι κοκακόλες και ρεύονται :-* https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Είσαι βλάκας member! (δε θυμάμαι σε ποιον απευθύνομαι) ;D SPY, μη το λές το member βλάκα. Κινδυνεύεις να προαχθείς σε gatekeeper. ;D
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Ίσα ίσα που τώρα πια, θα είναι η ιδανική τιμωρία!! Χίλιες φορές να είσαι απλό μέλος, γλιτώνεις και τα μπινελίκια... ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
boukas Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Ρώτα όποιον από τους mods - gatekeepers να σου πεί πως τους επιβάλλομαι. Τι πηγαδάκια και ιντριγκες στήνονται στις κρυφές μας συναντήσεις αλλά και τους όρκους πίστης και υποταγής που υπέγραψαν με αίμα κάτω από το pickguard της MIM Stratocaster μου. Θα εκπλαγείς. Ε λοιπόν δεν αντέχω άλλο θα σπάσω! Κάθε μέρα μαστίγια κι έπειτα βραστά αυγά στις μασχάλες! Ενίοτε και μας τεντώνει σαν τον προκρούστη (καθώς έχει ένα κρεβάτι τέσσερα μέτρα). Αυτό κάνει καλό στα άλλατα πάντως.Ενίοτε μας βγάζει και τα νύχια (καλό στα μπεντς). Τελικά καταλήγουμε όλοι μαζί στο προηγούμενο κρεβάτι και κάνουμε παιχνιδάκια, αλλά δυστυχώς λείπει η ΜΠΑΝΑΝΑ :'( Α.Μ. Dreampanos: 1) Μια φορά ένας πήγε να κάνει σε 2 περιπτώσεις αυστηρό moderation σε άτομα που πέταγαν στην καλύτερη άστοχα στον αέρα και ακόμη τον κυνηγά η ρετσινιά του καρμοφάγου. 2) Ποιά η διαφορά μεταξύ σοβαροφάνειας και σοβαρότητας; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
trolley Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Άμα ξέρει κανείς, ας μου πει για ποιο λόγο ο Kilon δεν έχει ακόμη διαγραφεί από το Noiz. Ο άνθρωπος μας λέει μαλάκες, ο L.H. μας είπε (αν μας είπε) "εμπόρους". Υπάρχει κανείς από εσάς που ανάμεσα σε αυτά τα δύο δεν θα προτιμούσε να είναι το δεύτερο; Mea Culpa
evris Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 ... μας λέει μαλάκες, ο L.H. μας είπε (αν μας είπε) "εμπόρους". Υπάρχει κανείς από εσάς που ανάμεσα σε αυτά τα δύο δεν θα προτιμούσε να είναι το δεύτερο; Δεν ξερεις τι χανεις! My love for you is ticking clock, Berserker
Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Mία αστεία διαγραφή που αποδεινύει ότι το ΝΟΙΖ είναι , ήταν και θα είναι ένα τόπος που μαγνητίζει ανώριμους ανθρώπους με αστεία επιχειρήματα, με ύφος ανθρώπων που τα ξέρουν όλα γνωρίζοντας όμως πολύ λίγα. Το φταίξιμο είναι όμως δικό σου LOST HIGHWAY που πραγματικά περίμενες καλύτερη αντιμετώπιση. kilon RELAX Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Dreampanos δε μ'αρέσουν 2 πράγματα που κάνεις: α) η βαρεμάρα σου όπως την λες εσύ να θυμάσαι τα ονόματα των υπολοίπων εμένα μου δείχνει απαξίωση. β) το ότι το έχεις κάνει ψωμοτύρι να λες κάτι και να κλείνεις με τις φράσεις: "καρμίστε με", "διαγράψτε με". Έλεος πια. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Dreampanos Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Bad habits die hard... master of ceremonies.. οσο για την απαξιωση που λες... δεν μπορεις να το ξερεις γιατι δεν εισαι στην θεση μου... η απαξιωση επερχεται στο σημειο οπου απλα δεν απανταω... με εξερεση κανα 3-4 ποστ περι συμπεριφορας, καρματος και διαγραφων οι "δημοσιευσεις-αποφθευγματα" μου εχουν μειωθει αισθητα... δεν νομιζεις? Σε αυτο αν με κατηγορισεις ως απαξιωτικο ναι, θα το δεχτω... οχι ομως γιατι δεν μπορω να συγκρατισω ονοματα και για το οτι με κουραζει η συνεχης αναζητηση... mpoyrdes
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Mία αστεία διαγραφή που αποδεινύει ότι το ΝΟΙΖ είναι , ήταν και θα είναι ένα τόπος που μαγνητίζει ανώριμους ανθρώπους με αστεία επιχειρήματα, με ύφος ανθρώπων που τα ξέρουν όλα γνωρίζοντας όμως πολύ λίγα. Το φταίξιμο είναι όμως δικό σου LOST HIGHWAY που πραγματικά περίμενες καλύτερη αντιμετώπιση. ΜΗΝ ΚΑΝΕΝΑ ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις