ffmakis Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 Δική σου ήταν??? Α ρε Μάκη αυτές είναι διαμάντια.... δεν τις δίνουν ρε φίλε. Δημητρη και η πολυθρονα ειναι απο το μπαλκονι μου ;)
zoo Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 Δημητρη και η πολυθρονα ειναι απο το μπαλκονι μου ;) Καλα μιλαμε η πολυθρονα ειναι απο Εμμανουελα και πανω ;D ;D ;D Ποσα θελεις για την πολυθρονα? λεγε ;D ;D ;D It's only Rock 'n' Roll .....................
kultura Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 η πολυθρονα ειναι απο το μπαλκονι μου ;) Ψήσου να μου πουλήσεις το μπαλκόνι σου...
ffmakis Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 Καλα μιλαμε η πολυθρονα ειναι απο Εμμανουελα και πανω ;D ;D ;D Ποσα θελεις για την πολυθρονα? λεγε ;D ;D ;D με 250 ευρω πηρες ολο το σαλονακι ;D Τα μαξιλαρια ειναι ποτισμενα με ενα υπεροχο αρωμα ....... [pre][pre][pre][pre]του σκυλου μου[/pre][/pre][/pre][/pre] http://www.noiz.gr/index.php?topic=163711.0
Electric Wizard Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 Επειδή έχω την παραπάνω τελε 72 αυτη στη φωτο μπορω να πω οτι αν και η εμπειρια μου με φεντερ ειναι περιορισμενη ειναι μια κιθαρα που χαιρεσαι να παιζεις, πολυ ευχαριστο neck και αν ηταν λιγο πιο φθηνη καινουργια (βγαινει μονο μεξικο, εγω την πηρα 2ο χερι) θα ηταν τελεια, μην περιμενει κανεις ομως κλασικο ηχο τελε, ειναι κατι αλλο. fuck you you fucking fuck
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση