Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Κοιτα για να ειμαστε και κοντα στην πραγματικοτητα...ενα reality check δεν βλαπτει ποτε.... :)

Η κιθαρα σου ειναι μια ΕΚΟ RANGER (οχι ακριβως....σπανια μια και η ΕΚΟ τις εφτιαχνε στην κυριολεξια κατα 1000αδες)

http://www.fetishguitars.com/html/eko/index/ranger.html

& οντως ειναι σκυλι απο πλευρας αντοχης και φυσικα ευκολη στη ρυθμιση λογω Bolt on,δεν παυει ομως να ειναι laminated (sides,back & δυστυχως και top) & αυτο πως να το κανουμε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τη βοηθαει να ανταγωνιστει μια Μartin ή μια Lakewood ;) Ισως ο χρονος την εχει λιγο βοηθησει (ακομα και τα laminated ακουστικα οργανα βελτιωνονται με το χρονο) αλλα σιγουρα δεν ειναι και η επιτομη της ακουστικης κιθαρας ;)

Xεχεχεχε

Εχω μια ιδια  ;D

Κοβει χερια λεμε :P

Αλλα πανω της καθρεφτιζεται ολοκληρη η εποχη της μικρης ελληνικης μουσικης ''επαναστασης''

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Aυτή η κιθάρα είναι ολόιδια με του πατέρα μου... την είχε αγοράσει στα γενέθλιά μου το 1968....

!Bl(ip5gBGk~$(KGrHqYOKjQEtliu(D70BLbbZBNqPQ~~_12.JPG

Η μόνη διαφορά είναι Headstock όπου η δική μας έγραφε ΕΚΟ ενώ αυτή γράφει....MODERN ???

width=600 height=450http://i.ebayimg.com/13/!Bl(j(9!B2k~$(KGrHqUOKiUEtmHv5NInBLbb,25W5w~~_3.JPG[/img]

Δεν ξέρω αν έχει κάποια αξία (στο 500άρι πουλιούνται στο EBAY) για μένα η αξία είναι συναισθηματική καθαρά.

Φυσικά περιμένω και τον ειδικό Vintagολόγο SF.... μπας και ξέρει τίποτις παραπάνω.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Δημοσιευμένο

Το ξέρω το site.... η συγκεκριμένη από ότι δείχνει είναι EKO του 1965 με σήμανση του 1966.....

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...