C_S_S_R Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Κώστα, είμαι μηχανικός ήχου, στείλε μου το τηλέφωνο σου στο email μου.
nitako Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2006 Σχετικα με το ricofone εχω να προτείνω αυτό: http://www.thomann.de/thoiw2_takustik_noppenschaumstoff_prodinfo.html εχω πάρει το συγκεκριμένο και ειναι πολυ καλό.. χι greeklish, στο forum του NOIZ
Zoidberg Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2006 OK. Σ'ευχαριστώ πολύ! :wink:
Wolfshaded Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 Δεν έχω ιδέα τι αποτελέσματα μπορεί να έχει αλλά μια φορά σκέφτηκα (και ακομά ψήνομαι να το προχωρήσω) να βρώ ένα κουτί ψυγείου από χαρτόνι (βρίσκονται εύκολα σε σκουπίδια ;) και σε σχετικά μαγαζιά ηλ. συσκευών) και να πετάξω από πάνω κουβέρτες, φελιζόλ και ότι άλλη μονωτική κοτσάνα μπορώ να βρώ. Ίσως να είναι λίγο μικρό θα μου πείτε, αλλά τυχαίνει να είμαι πολύ νάνος οπότε προσωπικά δεν θα χω πρόβλημα πιστεύω. Μπορεί η αποτυχία να είναι παταγώδης αλλά στην τελική δε χάνω και τπτ να δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση