quintiplet Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 Χαίρεται, πριν μια δυο μερες πηγα να ανοιξω ενα θεμα στο Guitar, Bass and Amps για μια κιθάρα που έχω, την Hohner Rtx Revelation. Για κάποιο λόγο το μύνημα δε στάλθηκε, αλλά εκτοτε έχω προσπαθήσει να το ξαναστείλω και μου βγάζει το μύνημα "το όνομα του αρχείου υπάρχει ήδη. Παρακαλώ αλλάξτε το όνομα και ξαναπροσπαθήστε" . Αλλαξα και το ονομα αρκετες φορες αλλά παλι τα ίδια. Τι να κάνω? :(
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 Πιθανώς προσπάθησες να επισυνάψεις κάποιο αρχείο με filname το οποίο έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε συνημμένο άλλου post. Δοκίμασε να κάνεις rename το αρχείο :).
quintiplet Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 To έκανα αλλά τζίφος. Άλλαξα τα ονόματα των φωτογραφιών, άλλαξα και το όνομα του post αλλά τίποτα. ???
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 Στείλε μου πμ με το μήνυμα και τα αρχεία που προσπαθείς να ανεβάσεις. Live and let Live.
quintiplet Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει πως βάζω εικόνες ή άλλα αρχεία σε πμ?
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2008 http://www.noiz.gr/index.php?action=help;page=post#additional Live and let Live.
quintiplet Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 Yameth σε έχω πρήξει το ξέρω, αλλά δεν κατάφερα να στείλω εικόνα με πμ (έψαξα και στο ψαχτήρι του noiz αλλά δε βρήκα κάτι). Μπορώ να βάλω εικόνα που έχω στο pc μου ή πρέπει να την ανεβάσω στο ιντερνετ? Πατάω το εικονίδιο της εικόνας και βάζω ανάμεσα το url αλλά η εικόνα δε φαίνεται. Το δοκίμασα στέλνοντας πμ σε μενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση