mrpc Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2005 Κανένα πρόβλημα με την τιμή... αρκεί να μας αφήσεις να κάνουμε πρώτα ένα test drive στο πρώτο ποντεσιόμετρο... Το πρόβλημα μου είναι αν το αντιγραμένο κύκλομα αποδίδει τόσο καλά όσο το original... www.pramnos.net
electrictabs Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2005 Το πρόβλημα μου είναι αν το αντιγραμένο κύκλομα αποδίδει τόσο καλά όσο το original... Σε διαβεβαιώ ότι ειδικά το μεσαίο ποτενσιόμετρο ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα απ' ότι στο original κύκλωμα. 8) Εξακριβωμένο σου λέω,μην αργείς να παραγγείλεις Τηλεφώνηστε τώρα στο 0900800700600500400300200200 και αποκτήστε τον ήχο των ονείρων σας.
wasted Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2005 Μήπως βγαίνει και τίποτα αντίστοιχο για φωνή? Θα έκανε τρελές πωλήσεις στην Ελλάδα... :D Πολύ έξυπνο... 8) Empty Rooms
Giorgos Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2005 Αν διαδοθεί η ύπαρξη αυτου του πεταλιού παιδιά.... το μόνο που θα επικρατήσει στον κόσμο της μουσικής σκηνής θα ειναι η Rock/Blues/κλπ!!!! :D :D :D :D :D :D :wink: Ολε!!!!!!!! 8) :wink: Μηπως πρέπει να το δουμε λίγο ποιο ''σοβαρά'' το θέμα;;;; :lol: :lol: :lol: :lol:
Dexter Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2005 ...περιμένω την rackmount έκδοση που θα έχει footswitchable λειτουργίες όπως international career/grammy award/date Jena Jameson και ανεμιστηράκι για να φυσάει τα μαλλιά πισω (και σε αργή κίνηση για super sexy εμφανίσεις) endrix was a tweaker...
Dexter Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2005 Αν διαδοθεί η ύπαρξη αυτου του πεταλιού παιδιά....το μόνο που θα επικρατήσει στον κόσμο της μουσικής σκηνής θα ειναι η Rock/Blues/κλπ!!!! :D :D :D :D :D :D :wink: Ολε!!!!!!!! 8) :wink: Μηπως πρέπει να το δουμε λίγο ποιο ''σοβαρά'' το θέμα;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: Ήδη μελετάω τα σχηματικά ...8) :lol: endrix was a tweaker...
kostas loverboy665 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2005 ...περιμένω την rackmount έκδοση που θα έχει footswitchable λειτουργίες όπως international career/grammy award/date Jena Jameson και ανεμιστηράκι για να φυσάει τα μαλλιά πισω (και σε αργή κίνηση για super sexy εμφανίσεις) ...κάπου εκεί στη μέση κέρδισες πελάτη....το θέλω και εγώ όταν βγει
Giorgos Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2005 Ήδη μελετάω τα σχηματικά ...8) :lol: :lol: :lol: :wink:
Zoidberg Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2005 Η rackmount έκδοση έχει παραμετροποιήσιμες όλες τις λειτουργίες. Στο "girls" ας πούμε, καθορίζεις το "silicone amount", όπως και το "denial delay", το οποίο οι πιο βιαστικοί μπορούν να το βάζουν στο μηδέν. Περιμένω όμως να βγει η European Edition, που στο "money" θα βγάζει κατευθείαν Ευρώ. (Πού να τρέχεις στις τράπεζες με τα δολάρια...)
electrictabs Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2005 Η rackmount έκδοση έχει παραμετροποιήσιμες όλες τις λειτουργίες. Στο "girls" ας πούμε' date=' καθορίζεις το "silicone amount", όπως και το "denial delay", το οποίο οι πιο βιαστικοί μπορούν να το βάζουν στο μηδέν. Περιμένω όμως να βγει η European Edition, που στο "money" θα βγάζει κατευθείαν Ευρώ. (Πού να τρέχεις στις τράπεζες με τα δολάρια...)[/quote'] Ενδιαφέρεσαι για μία θέση στο τμήμα R&D της εταιρίας μου??? Έχεις πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες. :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση