ffmakis Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 ο diezel μαζί με τον vht pitbull υπάρχουν στον κουρμπή :-[ Εχει και CAE ο Κουρμπης ;D
ignantios Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 εγω γιατι εχω τρελαθει με αυτους?????????? http://www.youtube.com/watch?v=1yx28Q7mqUs&feature=related αλλα θελω και αυτον ...ζηταω πολλα? ;D RUN FOREST....RUN!!!!
sayan Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Οτι θα παω για δοκιμες ειναι το μονο σιγουρο ;D
ffmakis Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 εγω γιατι εχω τρελαθει με αυτους?????????? αλλα θελω και αυτον ...ζηταω πολλα? ;D Ξερεις ποσο εχει ??? Τον ειχα παρει πριν 5 μηνες.
ignantios Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Ξερεις ποσο εχει ??? Τον ειχα παρει πριν 5 μηνες. για ριξτο σιγα σιγα ομως....ποιον απο τους δυο ειχες...? παντως τα γκαζια του δεν υπαρχουν ...τι mesa?marshall?engl? και soldano....για εμενα αυτα ακριβως ειναι τιποτα αλλο RUN FOREST....RUN!!!!
ffmakis Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Bogner XTC 4000 ευρωπουλα μονο το κεφαλι. Αντε να σου κανει μια καλη τιμη στα 3700.
ignantios Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Bogner XTC 4000 ευρωπουλα μονο το κεφαλι. Αντε να σου κανει μια καλη τιμη στα 3700. Καλα η tonelab μου εχει ***** τις ηχαρες λεμε....σκοτωνει....τι ασχολειστε με κεφαλια και προβατα....καλα μαμω τα εργαλεια η tonelab μου ε......και μην ξεχασω να πω οτι ειναι και ***** τα εργαλεια.. ;D ;D RUN FOREST....RUN!!!!
longshadow Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 για ριξτο σιγα σιγα ομως....ποιον απο τους δυο ειχες...? παντως τα γκαζια του δεν υπαρχουν ...τι mesa?marshall?engl? και soldano....για εμενα αυτα ακριβως ειναι τιποτα αλλο Τί τους έβαλες αυτούς τους 2 δίπλά-δίπλα τώρα ?.. ::) Ο Soldano είναι στην ίδια κατηγορία με τον bogner (και ποιοτικά και χρηματικά...απο εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα personal preference..) Ο engl απο την άλλη... ::) :-\
sayan Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Kαλα οι bogner ειναι εντελως out of budget for me...
ignantios Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Τί τους έβαλες αυτούς τους 2 δίπλά-δίπλα τώρα ?.. ::) Ο Soldano είναι στην ίδια κατηγορία με τον bogner (και ποιοτικά και χρηματικά...απο εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα personal preference..) Ο engl απο την άλλη... ::) :-\ εγω ειπα για εμενα ρε συ ....γαιτι παρεξηγηθηκες εσυ τωρα? ....απλα αυτα τα ονοματα ακουστηκαν -ακουγονται και ειπα την γνωμη μου....και ναι λοιπον θα το φωναξω δυνατα ''Μου αρεσει περισσοτερο ο bogner απο τον soldano'' ;D RUN FOREST....RUN!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση