cos_dr Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Συναντιούνται δύο φίλοι: - Τι έγινε ρε,καλά;; - Άσε ρε,πέθανε η πεθερά μου.. - Σώπα..Τι είχε;; - Μ@λ@κίες μωρέ,ένα κτήμα στο χωριό.. - Όχι ρε,σε ρωτάω αν είχε κανα πρόβλημα.. - Ναι μωρέ,δεν ήτανε γραμμένο στο κτηματολόγιο και τρέχουμε.. - Ρε μ@λ@κ@,σε ρωτάω από τι πέθανε.. - Προχτές το μεσημέρι μωρέ,δεν είχαμε φαγητό,βγήκε να πάει στο χασάπη να πάρει κανα κρέας και την πάτησε αυτοκίνητο.. - Ρε την καημένη..Και τι κάνατε;; - Τι να κάνουμε,φάγαμε μακαρόνια! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
mikeguitar Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) _ Επεξεργασμένο 31 Μαρτίου 2023 από mikeguitar
arisvel88 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ήταν μια φορά ενας κωλος που τον κυνηγούσε ο κακός ο λύκος μεσα στο δασος Έτρεχε έτρεχε έτρεχε ο καημένος αλλα ο λυκος ηταν ταχύτερος και ολο τον πλησίαζε Ο κωλος φαινοταν ότι δεν ειχε καμια ελπιδα,ξαφνου εκει που ετρεχε βρισκει μπροστα του μια νεραιδα. νεραιδιτσα μου σε παρακαλω της λεει σωσε με,με κυνηγά ο λυκος να με μαμησει. τι να σου κανω ρε παιδι μου του απαντα η νεραιδα μην με ανακατεύεις . βοηθαμε νεραιδιτσα μου σε παρακαλω θα με ξεσκισει ο ατιμος,κανε κατι,να μεταμόρφωσε με του λεει ο κωλος, να σε μεταμορφώσω ?σε τι να σε μεταμορφωσω σε παιδακι μου του απαντα η νεραιδα. ξερω γω…σε κατι, για να μην με καταλαβει,να κανε με καναρίνι λεει ο κωλος. καναρινι??? ναι κανε με καναρινι σε παρακαλω μεχρι να φυγει… αντε τέλος πάντων θα σε βοηθησω λεει η νεραιδα και τσουφ τον μεταμορφώνει σε ένα ομορφο καναρινι Ξαφνου πεταγετε ο λυκος λαχανισμενος.Νεραιδα μηπως ειδες να περνα από δω ενας κωλος τρεχωντας την ρωτα. κωλος? μπα αν περναγε από δω θα τον εβλεπα απαντα η νεραιδα.. δεν μπορει από εδώ θα περασε λεει ο λυκος.εσυ φιλε εκει επανω στο κλαδι τι εισαι? ρωτα ο λυκος, ποιος εγω? λεει ο μεταμορφωμένος κωλος σε καναρινι , ναι εσυ, εγω ειμαι καναρινι καναρινι? Ναι καναρινι Για κελάηδα Πππρρρρρ…………… Επεξεργασμένο 31 Μαρτίου 2023 από arisvel88 1
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Ο Τσακ Νόρρις έχει προσωπικούς σεφ που έχουν εντολή να δοκιμάζουν το φαγητό πριν τον Τσακ Νόρρις, ώστε να μην έχει δηλητήριο Όλοι το δοκιμάζουν και πεθαίνουν ακαριαία, αλλά μετά ο Τσακ Νόρρις το τρώει ούτως η άλλως χωρίς καμία ζημιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση