Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 248
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Από τότε που είχα παίξει με caparison horus έχω πάθει μεγάλη ζημιά! Ελπ'ιζω κάποια στιγμή να χτυπήσω μια τέτοια κάποια στιγμή  :D ;D έχει και 27 τάστα και βολεύει για χαμηλά κουρδίσματα διότι δεςν χάνεις εύρος ήχου  ;D

Δημοσιευμένο

έχει και 27 τάστα και βολεύει για χαμηλά κουρδίσματα διότι δεςν χάνεις εύρος ήχου  ;D

Μπορεί να'χει και 47, αλλά στην ίδια κλίμακα (25.5") δεν έχει κανένα αντίκτυπο στα χαμηλά κουρδίσματα. Αν ήταν μεγαλύτερη η κλίμακα τότε θα'χεις καλύτερο tension, intonation κλπ. Κατά τ'άλλα όντως οι Caparison γενικώς είναι πολύ ωραίες κιθάρες.

Δημοσιευμένο

Μάλλον εννοεί ότι αν κουρδίσεις σε ρε η 27η νότα είναι αυτή που θα έπαιρνες ως 24η σε μι κούρδισμα

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημοσιευμένο

Μια διευκρίνηση. Οι horus δεν ειναι 25.5'' αλλα 24 3/4''.

Ισως ο yohan να εννοεί αυτο που λέει ο μπουκας.

Φοβερές κιθάρες.Λίγες ειναι που με χαλάνε από όσα μοντέλα κυκλοφορούν(και δεν κυκλοφορούν πια)

Αχ και να ειχε  free access το custom shop τους και τιποτα αλλο.... :(

Θα την βρώ την ακρη, που θα μου πάει >:( :P

.o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!

Δημοσιευμένο

Εγω πριν κατι χρονια ειχα δοκιμασει καπαρισον, η ταστιερα μου ειχε φανει πολυ στενη, δεν με ειχε πολυβολεψει  :-\

Βεβαια ειμαι και μπασιστας και που αρεσει το φαρδος στις ταστιερες  :D

Δημοσιευμένο

Εγω πριν κατι χρονια ειχα δοκιμασει καπαρισον, η ταστιερα μου ειχε φανει πολυ στενη, δεν με ειχε πολυβολεψει  :-\

Βεβαια ειμαι και μπασιστας και που αρεσει το φαρδος στις ταστιερες  :D

μηπως εννοεις το nut ηταν μικρο σε φαρδος ? R2 ?

Recording is God's way of tellin you that you suck

Δημοσιευμένο

Nαι μπορει να ηταν αυτο το μοντελο, αυτο που θυμαμαι ηταν οτι οι χορδες ηταν πολυ κοντα η μια στην αλλη για τα γουστα μου. Παει και καιρος απο τοτε.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...