saharaman Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 καποια σαν αυτη http://karellas.gr/product.php?id=33 οχι απαραιτητα αυτη... καποια στιγμή.... εξαλλου δεν ειναι και παρα πολλα τα χρήματα... και γω θελω τετοια :D
Jezus Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Μολις τωρα καταλαβα πως οτι ηθελα το πηρα..γμτ δεν εχει ενδιαφερον.. ::) Mπα συνονοματε, ενδιαφερον εχει το γεγονος οτι και εγω εχω την κιθαρα που ηθελα, αλλα παρόλα αυτα θελω και αλλες! ;D Γιατρε μου ειμαι καλα? :D Παντως οι πιο πολλοι εδω θα ηθελαν μια φεντερ, μα καλα δεν εχετε ηδη 2645424 φεντερ? :D
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 ^ Και είναι και όλες οι ίδιες ρε παιδάκι μου. ::) .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!
Jezus Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Δεν λεω οτι ειναι ολες ιδιες, αλλα δεν θελετε να εχετε και κατι το διαφορετικο ας πουμε? Ο αλλος θελεις 12 διαφορετικα μοντελα φεντερ και 5 γκιμπσον ;D Καλα και εγω εχω 8 νταιμ, οποτε δεν θα επρεπε να μιλαω ;D
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Πολύ θα ήθελα να δω φωτό του gear σου :D .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Ενα κόκκινο με λεντάκια λες? Κάπου το είχε πάρει το ματι μου νομίζω.Κόλαση το χρώμα!!!!! Βγάλε ρε Jezus μια group photo να γουστάρουμε :D .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!
zampination Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 τωρα αυτην! ;D Aλλα σε κανα μηνα θα θελω καποια αλλη.... εχω μπλέξει κ δεν ξερω τι θελω ρε παιδιά.. χρειαζομαι βοηθεια επειγοντως!!! την μια θελω μια DBZ σαν αυτην απο πανω, την αλλη μια gibson explorer 84white, την αλλη θελω μια les paul, αλλες φορες μου βγαινουν τα καφριλικια κ θελω κατι σαν την dean razorback... θα συνελθω ποτε μου κ να αποφασιω επιτελους σε κατι σταθερο???
Jezus Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Εχω μερικες να βαλω εδω, αν καμια μερα εχω ορεξη θα τις μαζεψω ολες μαζι! Oi Dime που εχω ειναι οι Washburn 333 Snow Camo Washburn 333 Dime Slime Washburn Boogiebolt 1 prototype Washburn Boogiebolt 1 Washburn Boogiebolt 2 Dean Stealth (black/silver) Dean Razorback 7-string (white/black) Dean Razorback Rust USA Και το εξαρι για τον X-minor :D Kαι εγω λαιβ με το 5-αρι ;D (ψωνιο κι'ετσ' :P ) Καπου ειχα και μια με ολες τις Washburn μαζι αλλα δεν τη βρισκω τωρα. Οπως ειπα πρεπει να τις μαζεψω ολες μαζι να τις φωτογραφισω. Ολες τις Νταιν, οχι ολα τα οργανα, καηκαμε αν επιχειρησω κατι τετοιο! ;D
X-minor Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Zampination, αυτή δεν είναι κιθάρα, το excalibur είναι! Ενα κόκκινο με λεντάκια λες? Κάπου το είχε πάρει το ματι μου νομίζω.Κόλαση το χρώμα!!!!! Βγάλε ρε Jezus μια group photo να γουστάρουμε :D Αυτό λέω αλλά δεν μου το χαρίζει! ;D Jez σε μισώ! :-*
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση