TechnoPrisoner Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Γεια χαρα κ παλι διαβασα καποια θεματα στο φορουμ σχετικα με balanced/unbalanced σημα αλλα το θεμα μου ειναι το εξης σκεφτομαι να παρω την RME Fireface 800 απο οτι ειδα εχει balanced outputs κ θελω να στειλω 2 mono outputs απο την RME στον ενισχυτη μου ο οποιος μαλλον εχει unbalanced inputs και ειναι RCA,ο ενισχυτης ειναι ο Luxman A 331. το μηκος του καλωδιου που θα χρησιμοποιησω δεν θα ξεπερνα τα 3 μετρα. Θα ηθελα να μαθω αν θα εχω απωλεια στο σημα. επειτα,τα synths που εχω εχουν unbalanced εξοδους κ θα πηγαινουν κατευθειαν πανω στη καρτα ηχου την Fireface δηλαδη η οποια εχει balanced inputs.τα καλωδια θα ειναι παλι μικροτερα απο 2 μετρα. Θα ηθελα να μαθω αν θα εχω απωλεια στο σημα κ σε αυτην τη περιπτωση,επισης να προτιμησω balanced ή unbalanced καλωδια για τη συνδεση των synths με την RME? ευχαριστω προκαταβολικα.
haryy Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Mια χαρά θα είσαι, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Προχώρα και κάνε τις συνδέσεις σου, χρησιμοποίησε καλής ποιότητας unbalanced καλώδια και βύσματα και όλα καλά. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση