gpiad Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2008 του satch μ'αρεσει καλυτερα αλλα εγω θα επαιρνα και τα δυο ετσι για να κανω γουστα.. 8) 8)
bloody_sunday Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Ισως έπρεπε να ψηφίσω κανένα, αλλά αφου η ερώτηση είναι ποιο σας άρεσε περισσότερο, τότε my vote goes to no2. Έχουμε και το "Κανένα από τα δυο"... Το Satch έχει και λογική τιμή, ε; Φανταστείτε να έβγαινε από καμιά αμερικάνικη μπουτικοεταιρειούλα... η τιμή θα ξεκινούσε από τα 220!! ::) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Jasemeister Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Εγώ θα τα ήθελα και τα 2 παρακαλώ. Τα συμπεριλαμβάνω στη λίστα του Άι Βασίλη τώρα. Εμένα με ηρεμούν οι ήχοι της φύσης και μ'αρέσει να'χω κάτι σα feng-shui στον ήχο μου, τα τζίτζίκια από το metal zone, κτλ :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
koraxprs Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ξεθάβω συνειδητά και οφτόπικ :P αλλά είδα τυχαία πάλι το βιντεο του Jemini και μου δημιουργήθηκε μια απορία: Τι ακριβώς παίζει με τα πρώτα τάστα της JEM (δεξιά όπως κοιτάμε το βιντεο) ?? :o :o :o Δείτε το στο ίδιο το Youtube σε HD και φαίνεται πεντακάθαρα! Είναι δυνατόν να είναι αλλού το τάστο στις 2 πρώτες χορδές? ??? ??? Ενα googlισμα στα πολύ πεταχτά που έκανα δε με διαφώτισε. (Σορρυ κ πάλι για το οφφτόπικ σε περσινό θέμα αλλά έκρινα ότι δεν αξίζει να ανοίξω καινούριο για ένα ήδη υπάρχον βίντεο).
X-minor Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Έχει πεί σε μια συνέντευξη πως την πήγε την κιθάρα σ'έναν τύπο με αυτό το πρωτοποριακό σύστημα και πως όντως το intonation είναι πολύ καλύτερο, και τα τάστα δεν είναι καθόλου άβολα. Για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να ψάξεις τη συνέντευξη, δυστυχώς δεν θυμάμαι που την είχα δεί... :-\
ZIKO Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 true temperament frettin systems http://www.truetemperament.com/site/index.php Σε μια φαση στις κιθαρες του εβαζε buzz feiten αλλα το σταματησε . Tone is in the ear of the beholder
G.K. Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Αφου ξεθαφτηκε το θεμα να πω και εγω οτι ψηφισα την επιλογη ''κανενα απο τα δυο''... Σαν το διλημμα Καραμανλης - Παπανδρεου ενα πραγμα. Τα εχω δοκιμασει και τα δυο και ειναι χαλαρα απο τα χειροτερα distortion pedals που εχω ακουσει. Το να πετυχεις ηχο Vai με αυτο ειναι απλα μια ουτοπια...Προφανως και στο video του youtube χρησιμοποιει και αλλα πραγματακια, αυτο το ξερει και η κουτση Μαρια. Το satchurator ειχε πεσει στα χερια μου τελη του 2008 και αντεξα μονο μιση μερα να το ακουω, το πεταξα χωρις δευτερη σκεψη... Υ.Γ. Πραγματικα θα θελα να δω τι πωλησεις θα εκανε το Jemini αν δεν ειχε ολο το marketing και το ονομα του Mr Vai... 190 ευρω??? Και για να μην παρεξηγηθω ο ηχος του Vai ειναι απο τους αγαπημενους μου. ;) Στράαατα Stratούλα...
pinhead Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω πάλι είμαι της άλλης πλευράς.Το satchurator είναι απο τα καλύτερα που έχω παίξει.Το έχω κάτι λιγότερο απο χρόνο και δεν το αλλάζω με τίποτα.οι lead γραμμες ειδικά βγαίνουν υπέροχες.Δεν ξέρω για του vai αλλά με τούτο πετυχαίνεις 100% τον ήχο του Satriani. never compromise tone for features....
NoIzY Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 "Άκουσα" το satchurator στο youtube και μου άρεσε πάρα πολύ η χροιά του και ο smooth χαρακτήρας του! Ωστόσο στα reviews του harmony-central έχει 8.2 στο sound quality, όχι και τόσο δυνατή βαθμολογία.. Όσοι το έχουν ακούσει από κοντά (και ακόμα καλύτερα όσοι υπήρξαν κάτοχοι και το έχουν ακούσει σε διαφορετικούς ενισχυτές) ας ρίξουν καμιά άποψη! Πάντως εμφανισιακά είναι κουκλί!!!
ginargiros Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Και τα 2 είναι αξιόλογα πετάλια αλλά αν δεν συνοδεύονται από σοβαρό gear τότε μην περιμένετε θαύματα. Και οι 2 τα χρησιμοποιούν σε συναυλίες και τουλάχιστον για το Satchurator ισχύει πως πλησιάζει πολύ τον ήχο του Satch. Τώρα αν το δοκιμάζατε σε κανένα φεντερ φροντμαν 15w με 8αρι ηχείο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση