playloud Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 δυστυχως αυτα που παιζει μου προκαλουν ατελειωτα χασμουρητα.... (ενω του κιθαριστα των REM εεεε?) ;D ;D ;D Τα πεταλακια πολυ καλα και τα δυο γι αυτο που ειναι, μακαρι να τα ειχαμε και τα 2 Make me fries...
quintiplet Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Ναι μωρε, χαλαρά, δεν είπα τπτ για τον SF, απλά προέβλεψα ότι θα ξεκινήσει ακόμη μια φορά μάχη βιρτουόζοι VS μινιμαλιστές. Και ιδού, ο playloud δίνει την αρχή ;D (ενω του κιθαριστα των REM εεεε?) ;D ;D ;D Οπότε αναμένουμε απάντηση SF and, let the battle begin ;D Και πρέπει να κρατάμε κατά νού οτι το λες οτι βαριέσαι κάποιο μουσικό είδος ή μουσικό δεν σημαίνει ότι αμφισβητείς τη σοβαρότητά του. Έτσι δεν είναι? Εννοείται, και γω τον Liszt ώρες ώρες τον βαριέμαι (ο wanker του πιάνου ;D) αλλά δεν τολμώ να ξεστομίσω τίποτα για την ποιότητα της μουσικής του. Παρεπιπτόντως, τα πεταλάκια δεν μου πολυάρεσαν. :) Εμένα ο ήχος στο video μ' άρεσε πολύ, αλλά κάτι μου λέει ότι τα πεταλάκια είναι τα τελευταία που ευθύνονται γι αυτό ::)
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Όποιος θέλει να μαλώσει, να μαλώσει μόνος του. :)
playloud Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Ναι ρε, χαλαρά, δεν είπα τπτ για τον SF, απλά προέβλεψα ότι θα ξεκινήσει ακόμη μια φορά μάχη βιρτουόζοι VS μινιμαλιστές. Και ιδού, ο playloud δίνει την αρχή ;D Οπότε αναμένουμε απάντηση SF and, let the battle begin ;D Δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκινησω πολεμο με τον SF. Απλα οπως ειπε και καποιος πριν ειπα την γνωμη μου... Make me fries...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Το κακο στο Jemini ειναι οτι εχεις η το ενα mod η το αλλο,και τα 2 μαζι (dist+OD) δεν γινεται. 5 long years
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Το κακο στο Jemini ειναι οτι εχεις η το ενα mod η το αλλο,και τα 2 μαζι (dist+OD) δεν γινεται. Δε θα ήταν υπερβολή;;;Ήδη απο μόνα τους μου βρωμίζαν κάπως... You are wrong f**ked and overatted...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Κανανε μια βαβουρα; η εμενα μου φανηκε; :P :P :P Πρώην VARTANIS
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Δε θα ήταν υπερβολή;;;Ήδη απο μόνα τους μου βρωμίζαν κάπως... Αφού το θέλει -λέει- να το βάλει στο 11. ;D
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκινησω πολεμο με τον SF. Απλα οπως ειπε και καποιος πριν ειπα την γνωμη μου... Ο Play ειναι φιλος μου & με φιλους εγω δεν μαλλωνω! :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Πολύ ωραία τα βιντεάκια και τα πετάλια μου άρεσαν αρκετά (ή μήπως οι παίκτες; ;) ), έστω και από τον Εσυσωλήνα. Ειδικά το pad switch του Satchurator πολύ εύχρηστο feature για πεταλόπληκτους :) Ο Vai είναι φοβερός ψυχαγωγός και ο Satch είναι τοπ, πλέιν αντ σίμπλ 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση