RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Έτσι νομίζω εγώ δηλαδή... :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
playloud Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Eλα ρε "Smokie" Joe.... μπουλης Make me fries...
longshadow Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Ώχ, ρε σεις! Ο bluezlick πιτσιρικάς δεν είναι αυτός!!?............... ;D ;D
stephanos Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 τον αναγνώρισα από τις κινήσεις και εκφράσεις, που παραμένουν οι ίδιες ακόμα και τώρα. Joe bonamassa αν δεν κάνω λάθος... ;)
RayDTutto Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Ώχ, ρε σεις! Ο bluezlick πιτσιρικάς δεν είναι αυτός!!?............... ;D ;D O bluezlick πιτσιρικάς αγόρι μου έπαιζε Uli Jon Roth covers. Μετά είδε το φως. ;) :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
playloud Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 O bluezlick πιτσιρικάς αγόρι μου έπαιζε Uli Jon Roth covers. Μετά είδε το φως. ;) :P Ου ρε λεμε, οχι θα παιζει 12μετρακια (πλακα κανω) Make me fries...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Ώχ, ρε σεις! Ο bluezlick πιτσιρικάς δεν είναι αυτός!!?............... ;D ;D εγω μικρος....... O bluezlick πιτσιρικάς αγόρι μου έπαιζε Uli Jon Roth covers. Μετά είδε το φως. ;) :P χαχαχαχαχαχα οταν εμαθα τον Uli ξεκολισα λιγο απο τα blues.... A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
playloud Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 εγω μικρος....... χαχαχαχαχαχα οταν εμαθα τον Uli ξεκολισα λιγο απο τα blues.... Eσυ αγορι μου δεν ησουν σα τον Bonamassa. Σα τον Rocky Balboa ησουν (AAAAAdriaaaaaan) Make me fries...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 ασε μεγαλο κολημα ο ROCKY αλλα πιο πολυ εβαλα την φωτο για να δειτε την αφισα κ τι ακουγα..... ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
playloud Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 ασε μεγαλο κολημα ο ROCKY αλλα πιο πολυ εβαλα την φωτο για να δειτε την αφισα κ τι ακουγα..... ;D Aφου ειναι Σουηδικο αγορι μου δεν πειραζει, στο σωστο δρομο ησουν (Μalmsteen) Make me fries...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση