pastelius Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 :D http://www.box.net/shared/s8dfbqreqe feel da FUNK blast
playloud Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Εμενα παντως αυτο που ειδα-ακουσα μου αρεσε. Μπραβο φιλε μου (ε, ρε οι καινουργιες οι χορδες) :D Make me fries...
Alchemist Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Ωραίος ο Μήτσος, έχεις παίξει διάφορα νοστιμότατα εκεί μέσα! ;) Αν το έβαζες και λίγο στον ενισχυτή για να μη "χάνονται" αυτά που έπαιξες μετά τα αρχικά σλάπια... 8) Yes it is!!!
longshadow Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Όλο το τεμάχιο ήταν γκρουβάτο και μετρημένο....I like that! Μπράβο Δημήτρη!..... :) ;) (σ'ευχαριστώ που με σκέφτηκες και το πόσταρες σε video!!) ;D ;D
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Man εχουμε ιδιο κρεβατι ;D What frequency are YOU getting?
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 ειμαι κουρασμενος κ λιωμενος στην καρεκλα κ με κανεις να θελω να χορεψω! YEAH! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Skirwn Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Groovy ;) www.myspace.com/selastheband
pastelius Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 http://www.box.net/shared/culz9vp9lg Παλεύοντας τις τεχνικές του Wooten :-\ ::) edit:και προσπαθώντας το ρημάδι να παίξω πριν τη θέση του μέτρου.μαμώ τα syncopation θέλουν μελέτη :-\ feel da FUNK blast
trigga Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 μια χαρα ολα.Αντε ετοιμος για μπερκλεϊ :P
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Είμαι φαν. :) Μου λείπουν τα video 1, 2, 4, 5, και 6 :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση