matawan Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 απεχθάνωμαι όλους αυτούς που παίζουν κάτι που "μοιάζει με μουσική" για να αυτοπροβληθούν χωρίς να έχει κάποιο νόημα το "σύνολο".. όπως είπα και πριν, πολλές φορές έτσι αποστειρώνεται η ίδια η μουσική.. χωρίς να γνωρίζω τί ακριβώς έχεις στο μυαλό, απλά επισημαίνω, ότι ουδείς ξέρει προς τα ΠΟΥ μπορεί να οδεύει η μουσική δημιουργια και ποια χαρακτηριστικά θα έχει η "pop" μουσική σε 50 χρόνια απο τώρα.. (αυτό αναφορικά στο σχόλιο σου σχετικά με κάτι που ¨μοιάζει με μουσική¨). Εννοώ ότι στοιχεία που τώρα μας φαινονται εντελώς "αστεία" για τα σύγχρονα δεδομένα της εμπορικής μουσικής, μπορεί σε κάποια χρόνια να είναι αυτά που θα φέρουν μια κάποια ανανέωση σε μία πιθανώς τελματωμένη κατάσταση. It's a shame stupidity isn't painful.
tzelkos Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 τελευταία νέα: δεν ξέρω πως εφτασαν στα αυτιά του Βονο αυτά που λέτε αλλά έδιωξε τον Edge και πήρε Vai και Satriani μαζί (konstantine ο Jeff Beck τους απέρριψε).Ο Edge για εκδίκηση ετοιμάζει κιθαριστικό album στυλ Satriani,με επτάχορδη ibanez παρακαλώ!και τέλος,νέο αθλημα στους επόμενους ολυμπιακούς θα είναι και αγώνες solo ταχύτητας στην ταστιέρα!
konstantine Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Καλά δεν είναι καμιά μουσικάρα (τεχνικά) ο Ray Davis ;D εγώ έλεγα για τον Miles Davis.. anyway..;) Να που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το επαναλαμβάνω στους κιθαρίστες που παίζω........ Αστειεύομαι συνονόματε, μην αρπάχτείς ασε, τα ιδια προβλήματα έχω και εγω συνήθως με drummers... κάθε μετρο και γύρισμα, και αν τα ηχογραφήσεις ακους το ίδιο break 40 φορές στο ίδιο κομμάτι.. για να μην αρχίσω να λεω και για την δίκαση..;) το πρόβλημα βασικά όλων που πεφτουν (ή πέφτουμε ;) ) στην παγίδα αυτή έίναι πως δεν ακούνε την υπόλοιπη μπάντα ή δεν έχουν αίσθηση για το τι "ζητάει" το κάθε τραγούδι.. www.soundclick.com/konstantine
audiokostas Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 τελευταία νέα: δεν ξέρω πως εφτασαν στα αυτιά του Βονο αυτά που λέτε αλλά έδιωξε τον Edge και πήρε Vai και Satriani μαζί Το ξέρω. Μου τάπε ο ίδιος με επτάχορδη ibanez παρακαλώ! Καλό είναι να έχεις καβάντζα μια έξτρα αν σου σπάσει η καντίνι εγώ έλεγα για τον Miles Davis.. anyway..;) Το ξέρω. Σε πειράζω. Βέβαια ο o Ray Davis (που έγραψα κατά λάθος μες στη βιάση) ήταν καταπληκτικός μπασίστας. Ο Ray Davies των Kinks................συζητείται. Τα λέμε. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
The_Edge Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Hey guys, it's nice to find some guitar & gear freaks in Greece too ;) Thanks for your love (and your hate too ;)). Peace! The Edge www.u2.com
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 ;D ;D ;D ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gangster Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 ωωωωωωωωωωωω ποιος ήρθε! ;D Κορυφαία βίντεα, ευχαριστούμε τον μπλάντυσάντεη! :) τα υπόλοιπα, ασχολίαστα one colour: black - and shades of grey
Jasemeister Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Mr. Edge you are UNPLAYABLE! ;D ;D ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
audiokostas Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Hey guys, it's nice to find some guitar & gear freaks in Greece too ;) Thanks for your love (and your hate too ;)). Peace! The Edge Dave, don't you forget my bleedin' guitars. It's been ages since...... You'll force me never to give you again. Love, Kostas Έξοχο, όποιος κι αν το σκέφτηκε.......... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
blue Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 ειμαι στο τσακ να ριξω το καρμα του edge ,επειδη δεν ξερει καλη κιθαρα ;D ;D ;D edit: του το ριξα,δεν πηγαινε αλλο με τοσα πεταλια και μηδεν ουσια ;D ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση