Guru Alter Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Guru Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 βρηκα ενα site με ωραια βιντεακια απο high end ακουστικες κιθαρες (goodall, collins, santa cruz, petros τετοια.. εχω φαει κολλημα τελευταια.. ;D )... η ποιοτητα των βιντεο μου φανηκε καλυτερη απο τα περισσοτερα πραγματα που βρισκεις στο youtube;; http://www.acousticpromusician.com/inventory.htm ειδικα μια petros που εχουνε, επαθα ζημια..... :P YouTube | Instagram
longshadow Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Αρρώστια!..... ;D (Καλά η Petros ακούγεται σαν πιάνο!!)
blue Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 πολυ ωραιο site,θενξ. Δυστυχως ειμαι σε νετ καφε με απαραδεκτο ηχο,αλλα δεν μπορω να σταματησω να χαιρομαι τον τυπο που τις παιζει.Περναει υπεροχα ;D P.S. Petros rules ρε. ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
playloud Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Αυτος ειδες ΠΟΣΟ χαιρεται? Ενα πλατυ χαμογελο ΜΟΝΙΜΑ ζωγραφισμενο :D :D :D Make me fries...
odis13 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Kαλά η everett metrocaster είναι πανέμορφη....αν τα είχα, θα την έπαιρνα ακομα και να δεν έπαιζα κιθαρα, έτσι για να την κοιτάω.Οχι οτι απο ήχο πάει πίσω δηλαδή. Ο ήχος της petros είναι όντως άλλο πράμα...ακόμα και απο το βιντεακι ακουγεται, απο κοντά θα είναι αποκάλυψη
Guru Alter Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 OP Guru Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 βασικα εγω και χωρις λεφτα κατι θα επαιρνα ;D , αν δεν ημουν αριστεροχειρας....... ??? ??? YouTube | Instagram
menelaos Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Όχι ρε... τι ήταν αυτό τώρα.................. 4500€ κ την πήραμε την πετρούλα.... ε ντάξει τώρα.......... τα 500 τα'χω, στα 4000 θα κολλήσουμε;;; ;D ;D ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση