harry Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος πως θα αποσυνδεθώ γιατί έχει κολήσει το κουμπί μου "προφίλ" και δεν μου βγάζει την επιλογή "logout"? ???
tugito Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Αν κοιτάξεις εδώ πάνω απο τα post θα δείς το tree .. Noiz.gr > Forum > The Noiz Cafe > About Noiz > logout
jmone Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Αν κοιτάξεις εδώ πάνω απο τα post θα δείς το tree .. Noiz.gr > Forum > The Noiz Cafe > About Noiz > logout τι εννοεί ο ποιητής ??? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
kontras Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 σύντροφε tugito, το tree σου δείχνει το πού βρίσκεσαι και δεν είναι μέρος του μενού για αποσύνδεση :) Dreamers come and go, but a dream's forever
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Δεν βλέπω πρόβλημα. Συνεχίζει να υφίσταται σε σας; Α... μήπως από κάτω το banner ήταν flash; Αν ναι, το flash κρύβει το ξεδίπλωμα του μενού από πίσω. Κάντε refresh για ν' αλλάξει η διαφήμιση και όλα θα είναι Ο.Κ. Αν είναι αυτό... Live and let Live.
jmone Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 εμένα δεν μου έχει-είχε κανένα πρόβλημα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Εμενα δυο μερες τωρα δεν μου ανοιγουν τα μενου. Εκανα refresh πολλες φορες, εκλεισα και ξανα ανοιξα την σελιδα του noiz αρκετες φορες,αλλα τιποτα. Τι αλλο να κανω; Πρώην VARTANIS
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Για ποιό λόγο να θες κάνεις logout? :D Τσέκαρε επίσης αν έχει φορτώσει πλήρως η σελίδα (π.χ. στον Internet Explorer κάτω αριστερά) γιατί δεν κατεβαίνουν αλλιώς ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
MuddyPete Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Εμενα δυο μερες τωρα δεν μου ανοιγουν τα μενου. Εκανα refresh πολλες φορες, εκλεισα και ξανα ανοιξα την σελιδα του noiz αρκετες φορες,αλλα τιποτα. Τι αλλο να κανω; +1 Ουτε και σε μενα εμφανιζονται τα μενου Εμπρος modulators! ;) http://www.facebook.com/peteandthesunpage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση