Alexeys Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Εχω στειλει σε καποια ατομα πμ για να τους ρωτησω την αποψη τους σχετικα με κατι και δεν εχω παρει απαντηση, αλλα δεν ενομιζω οτι το κανουν επιτηδες αλλα επειδη δεν λαμβανουν τα μνμ μου. Μολις στελνω το μνμ δεν μου λεει 'το μνμ απεσταλθηκε'' αλλα με πεταει στη σελιδα των εισερχομενων. όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει
tugito Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Στείλε ένα σε μένα τώρα να σου πω αμεσα αν το έλαβα.
Alexeys Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 σου εστειλα, το πηρες? όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει
tugito Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Σορρυ φιλε τωρα το είδα, ναι το πήρα κανονικά αρα δεν παίζει θέμα.
Alexeys Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 οκ!μαλλον δεν ενδιαφερονται να απαντησουν. όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει
NoIzY Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Ή μπορεί και να μη το βλέπουν.. Νομίζω (αυτό πάει προς διαχειριστές/συντονιστές) θα ήταν καλή ιδέα να πεταγόταν ένα pop-up (ή όπως λέγονται τεσπα) που θα λέει ότι έχουμε ένα καινούριο μνμ...
boody Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 μα πεταγεται ποπ απ . http://the-boody.blogspot.com/
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Guru Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 μόνο αν έχεις κάνει επιλογή να πετάγεται. Όχι αυτόματα. Τουλάχιστον έτσι είναι στα πιο πολλά φόρα, και νομίζω κι εδώ! Αλλα βέβαια εγώ το έχω ρυθμίσει να λαμβάνω e-mail όταν μου έρχετε μήνυμα εδώ! ;) Home - Editions Musica Ferrum
tugito Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Ή μπορεί και να μη το βλέπουν.. Νομίζω (αυτό πάει προς διαχειριστές/συντονιστές) θα ήταν καλή ιδέα να πεταγόταν ένα pop-up (ή όπως λέγονται τεσπα) που θα λέει ότι έχουμε ένα καινούριο μνμ... Συμφωνώ ,καλύτερα αυτή η επιλογή να ειναι αυτόματη αν ειναι εφικτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση