prog13 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Πιστευω οτι τα 80's (τα οποια προλαβα για 2-3 χρονια)ηταν μουσικα,η εποχη του μπασου.Παρ ολο που παιζω μπασο,μουσικα πολυ λιγα πραγματα μου αρεσαν. Ηταν ομως και η εποχη της ατακας. Ενδεικτικα το απιστευτο:Βασικα δικε μου εισαι και πολυ ουφο να πουμε,σπασε!!!! Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp
trigga Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 ωραιο αλλα χωρις το τυμπανο που ειναι αρκετα ασχετο θα λεγα. Την πολυ την 80λα δεν την ακούω αλλα μαλλον θα οφείλεται στο οτι ειμαι απ τους καρεκλάδες κ οχι τους αλλους.
fenderiarhs Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Οποιος μεγαλωσε στα 80's δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει ποτισει εστω και λιγο... ;D ;D ;D ;D Στο κατω κατω της γραφης δεν ηταν και τοσο ασχημα, τουλαχιστον για εμενα ηταν η τελευταια ανεμελη εποχη. Επιπλεον τα 80's δεν ηταν μονο μαλλι αφανα και spandex ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Παω να ακουσω το final countdown ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity
playloud Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Hλια μια χαρα το κλιπ, αλλα την 80-ιλα που την ειδες ρε? Εγω νομιζα θα ειναι τιποτα στυλ Modern Talking, Michel Cretu και τετοια (Final Countdown= ΧΑΛΑΡΑ απο τα καλλιτερα αλμπουμ EVER) Make me fries...
marathon Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Πιστευω οτι τα 80's (τα οποια προλαβα για 2-3 χρονια)ηταν μουσικα,η εποχη του μπασου... Ήταν η εποχή της "ενηλικίωσης" και ωρίμανσης όλων των μεγάλων μουσικών (κιθαριστών) που θαυμάζουμε μέχρι σήμερα. Τις καλύτερες συναυλίες της ζωής μου τις είδα τότε (80-86).. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
fenderiarhs Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 α ξεχασα , και ολιγον τι Σπαθ(α)-ιζων το κομματι. Μια χαρα ειναι το κλιπακι, μη κοιτας που ολοι αγαπαμε να μισουμε τα 80's ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity
alderbody Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 χεχε... μου θυμισε μουσικη για ...καφετερια! ;D wood matters
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 ευτυχως στα 80s που μεγαλωσα και εγω υπηρχε και πραγματικα εξαιρετικη μουσικη... ;) & οχι μονο το glam-trash συνοθυλευμα για την οποια την κατηγορουμε.. :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
MuddyPete Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 ευτυχως στα 80s που μεγαλωσα και εγω υπηρχε και πραγματικα εξαιρετικη μουσικη... ;) & οχι μονο το glam-trash συνοθυλευμα για την οποια την κατηγορουμε.. :) Πω, τι μου θυμισες τωρα... :o Εχω να προσθεσω και τους Specials!Βεβαια στα τελη του 70's ξεκινησαν αλλα ειναι πολυ κοντα οι 2 δεκαετιες! ;D http://www.facebook.com/peteandthesunpage
studio54GR Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Buzzcocks λεγόταν ένα άλλο συγκροτηματάκι τέλη 70ς αρχες 80ς??? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση