free n mad Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 +1 πολυ σωστά. ισως μια κιθαρα των 3/4 να ειναι καλυτερη, μια δοκιμη θα δειξει. αυτες κοστιζουν ελαχιστα. υπαρχουν λιγα μοντελα (ο Νακας ειχε 2 τελευταια φορα που κοιταξα) και δεν χρειαζεται πολυ σκεψη εκει. επισης μπορεις να βρεις μια τετοια απο παιδια που εχουν ηδη παει σε 4/4. ναι γιατί όχι...δεν το είχα σκεφτεί αυτό..!! Across the Universe....!!
menelaos Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Δεν έχω να σου προτείνω συγκεκριμένα μοντέλα, αλλά θα σου έλεγα να πας σε 4/4 ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και να κινηθείς γύρω στα 300€ και θα είσαι παραπάνω από μια χαρά :)
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Το ποσο στο οποιο αναφερεται ο Μενελαος ειναι αυτο που προτεινω κι εγω για πρωτη κιθαρα 4/4. Επαναλαμβάνω ότι κατα τη γνωμη μου παντα -μεχρι εκει που ξερω και μεχρι εκει που αυτα τα θεματα εχουν σιγουρες απαντησεις- , συνηθως ειναι καλυτερα για κοριτσι 8 ετων κιθαρα 3/4 αλλα ας το πει το ιδιο το παιδι ή ο δασκαλος του αυτο. Σπύρο μπορεις να εκφρασεις καποια γνωμη εσυ γι αυτο? https://www.facebook.com/automaton.athens
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 αποψη μου ειναι , να παρει η μικρη , κιθαρα 4/4 οπωσδηποτε. "κιθαρονι" 3/4 , ειχα προτεινει παλιοτερα σε ενα πιτσιρικι που πηγαινε 1η δημοτικου και την κρατησε μεχρι τα μισα της 3ης. μετα πηρε 4/4 οργανο. αν της αρεσει και συνεχισει - που της το ευχομαι - θα δουλεψει σωστα το παιδακι. το χερι θα φορμαριστει στα σωστα "ανοιγματα" , σωστη τεχνικη (π.χ. barre) και το βλεπω πιο λογικο για 4/4 οργανο. 8) ;D βεβαια το καλυτερο θα ειναι να παει το παιδακι μαζι με τον δασκαλο/δασκαλα να διαλεξει μια κιθαρα και να δουν επιτοπου αμφοτεροι , τι βολευει καλυτερα. Mesa/Boogie & Strato
menelaos Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Ακριβώς έτσι λέω και εγώ. Αν μπορεί να παίξει σε full κιθάρα είναι κρίμα να συνηθίσει στην 3/4.
free n mad Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!! Πραγματικά με βοηθήσατε πολύ...!! ;) Across the Universe....!!
studio54GR Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Μια SG Epiphone είναι μιά χαρούλα (αργότερα βάζει κι ένα σετακι EMG και είναι άψογος). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση