Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

+1

πολυ σωστά. ισως μια κιθαρα των 3/4 να ειναι καλυτερη, μια δοκιμη θα δειξει. αυτες κοστιζουν ελαχιστα. υπαρχουν λιγα μοντελα (ο Νακας ειχε 2 τελευταια φορα που κοιταξα) και δεν χρειαζεται πολυ σκεψη εκει. 

επισης μπορεις να βρεις μια τετοια απο παιδια που εχουν ηδη παει σε 4/4.

ναι γιατί όχι...δεν το είχα σκεφτεί αυτό..!!

Across the Universe....!!

Δημοσιευμένο

Δεν έχω να σου προτείνω συγκεκριμένα μοντέλα, αλλά θα σου έλεγα να πας σε 4/4 ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και να κινηθείς γύρω στα 300€ και θα είσαι παραπάνω από μια χαρά :)

Δημοσιευμένο

Το ποσο στο οποιο αναφερεται ο Μενελαος ειναι αυτο που προτεινω κι εγω για πρωτη κιθαρα 4/4.

Επαναλαμβάνω ότι κατα τη γνωμη μου παντα -μεχρι εκει που ξερω και μεχρι εκει που αυτα τα θεματα εχουν σιγουρες απαντησεις- , συνηθως ειναι καλυτερα για κοριτσι 8 ετων κιθαρα 3/4

αλλα ας το πει το ιδιο το παιδι ή ο δασκαλος του αυτο.

Σπύρο μπορεις να εκφρασεις καποια γνωμη εσυ γι αυτο?

Δημοσιευμένο

αποψη μου ειναι , να παρει η μικρη , κιθαρα 4/4 οπωσδηποτε.

"κιθαρονι" 3/4 , ειχα προτεινει παλιοτερα σε ενα πιτσιρικι που πηγαινε 1η δημοτικου και την κρατησε μεχρι τα μισα της 3ης. μετα πηρε 4/4 οργανο.

αν της αρεσει και συνεχισει - που της το ευχομαι - θα δουλεψει σωστα το παιδακι. το χερι θα φορμαριστει στα σωστα "ανοιγματα" ,  σωστη τεχνικη (π.χ. barre) και το βλεπω πιο λογικο για 4/4 οργανο. 8) ;D

βεβαια το καλυτερο θα ειναι να παει το παιδακι μαζι με τον δασκαλο/δασκαλα να διαλεξει μια κιθαρα και να δουν επιτοπου αμφοτεροι , τι βολευει καλυτερα.

Mesa/Boogie & Strato

Δημοσιευμένο

Μια SG Epiphone είναι μιά χαρούλα (αργότερα βάζει κι ένα σετακι EMG και είναι άψογος).

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...