JAM Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Πρόσφατα ολοκλήρωσα το σχεδιασμό του site ενός εξαιρετικού καταστήματος με κιθάρες στα Ιωάννινα. Φέρνει εξαιρετικά όργανα, και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κιθαρών Huber (εξαιρετικά όργανα κατά την άποψη μου). www.guitars.gr www.intravenus.gr
Flipper Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Οι κιθάρες Huber είναι εξαιρετικές, το θέμα είναι ποιός θα κάνει το πειραματόζωο για να δούμε αν και το μαγαζί είναι εξαιρετικό.
gto234 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Καλό το μαγαζάκι,ψαγμένο φαίνεται.Κατάλογο όμως δεν είδα.Μόνο τα λινκ των εταιριων που φέρνει έχει.Από τιμές πως πάει jam?Ελληνικές ή Ευρωπαϊκές?
elavd Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 ... ... :roll::lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
fenderiarhs Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Εσεις που εισαστε απο τα Γιαννενα..........τον ξερετε το Σταυρο Ντουκα?που εχει ενα εργαστηρι στην Ελεουσα? Το μαγαζι αυτο που εβαλες το λινκ αυτος το ανοιξε? Αν ειναι δικο του....(που τωρα που ειδα το μαιλ του ναι δικο του ειναι) εγγυωμαι....ο τυπος ειναι πολυ Ο.Κ.......οταν ημουν φανταρος στα γιαννενα πριν 3 χρονια τον ειχα γνωρισει και ειχαμε πιασει δυο τρεις φορες τη κιθαροσυζητηση....ειναι γνωστης και απ οτι ειδα οταν ειχα παει στο εργαστηριο του εχει μερακι...... 2 things are infinite:the universe&human stupidity
JAM Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 OP Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Ο Σταύρος είναι πολύ εντάξει άνθρωπος με πολύ μεράκι για την δουλειά του, σπάνιο πράγμα κατά την γνώμη μου...πάρτε παράδειγμα τους δικούς μας εδώ... Δεν είναι και λίγο πράγμα να φέρνεις όργανα που ελάχιστοι στην Ελλάδα γνωρίζουν και μάλιστα στα Γιάννενα... αν δεν το γουστάρεις πολύ δεν το κάνεις. Απλά δεν σε βλέπει με $$ στα μάτια όπως οι υπόλοιποι. Αυτά, και προς θεού μην νομίσει κανείς ότι τα λέω για να του κάνω διαφήμιση ! (εγώ για το site που έφτιαξα κάνω διαφήμιση... :lol: _ www.intravenus.gr
MULE Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2005 ειμαι πληκτρας απο τα Γιαννενα. Μηπως με ζητησε κανεις? :lol:
elavd Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2005 ειμαι πληκτρας απο τα Γιαννενα. Μηπως με ζητησε κανεις? icon_lol.gif :D:D www.facebook.com/YourPaintedSmile
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 εχω κανει κι εγω πολλες τηλεφωνικες συζητησεις με τον σταυρο οπως και αρκετες αγορες. ο ανθρωπος ειναι "εγγυηση". αξιοπιστες πληροφοριες και ενημερωση , φιλικοτατος και ειλικρινης. αμεση αποστολη , αψογο πακεταρισμα , κλπκλπ. Mesa/Boogie & Strato
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Moderator Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Είναι και διαχρονικός. ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση