funkysoul Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 θες να μας πεις και απο ποιον το πειρες? papa don't take no mess!!
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Πετράν μου βρίσκεται το tinted / rosewood μανίκι της παλιάς strat που ξέρεις. Αν θες σε το δανείζω να πάιζεις. Καινούργια τάστα και νατ. Το φτιαξε ο Παναγιώτης. (Είχα και μαγνήτες - τους παλιούς της άλλης στρατ - δεν ρώτησες...) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Jimis7 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Όντως αμα σφίγγει κι άλλο δεν χρειάζεται να το πας πίσω.Απο κει και πέρα όλα τα ξύλα όταν ρυθμίζεις το truss rod τρίζουν
petersp Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2008 θες να μας πεις και απο ποιον το πειρες? Ο αμερικανος μου φερθηκε με το γαντι - μην τον κακολογουμε. Μολις το παρει πισω θα μου στειλει ενα Standard Rosewood του 2005 που διαλεξα απ αυτα που ειχε - αν ηθελα μου επεστρεφε τα χρηματα - σωστος! Πετράν μου βρίσκεται το tinted / rosewood μανίκι της παλιάς strat που ξέρεις. Αν θες σε το δανείζω να πάιζεις. Καινούργια τάστα και νατ. Το φτιαξε ο Παναγιώτης. (Είχα και μαγνήτες - τους παλιούς της άλλης στρατ - δεν ρώτησες...) Τhnx φιλε μου Παυλε! Θα περιμενω, δεν βιαζομαι κιολας! Οσο για τους μαγνητες οπως ειπα στο αλλο post ειναι δωρο της καλης μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση