trigga Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Θελετε και οι δυο καποια συμπληρωματικά μαθήματα στην phrygian dominant παιδια.Λυπάμαι που το λεω αλλα δεν το χετε για ακομα μια φορα.Θα σας κανω τη χάρη να σας δείξω και μια κιθαρα για να μαθετε τι ειναι αυτο το πραγμα επιτέλους. Υ.Γ.Μπραβο ρε lords,πως εγινε η φάση?Ιντερνετικιά ή λαιβ ?Δεν καταλαβα?Αποκλειεται να ειναι ιντερνετικό ε?
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Πολύ ωραίο. Bluezlick ξανακάνε ένα Mix και βάλε λίγο παραπάνω βάθος. Για φαν του Roth το κατέχεις το εργαλείο... :P Gregg πολύ - πολύ ωραίος ήχος. Ας τους να λένε για το στριφογύρισμα. Μου αρέσει κι εμένα. Ένα παράπονο μόνο και για τους δύο. Κανείς δεν τη μάτωσε λίγο την κιθάρα. Καμιά αρμονική κανα ζόρισμα το ήθελε... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
gregg Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Υπέροχο! Μπράβο και στους 2...;) Thanks elavd :) :) Θελετε και οι δυο καποια συμπληρωματικά μαθήματα στην phrygian dominant παιδια.Λυπάμαι που το λεω αλλα δεν το χετε για ακομα μια φορα.Θα σας κανω τη χάρη να σας δείξω και μια κιθαρα για να μαθετε τι ειναι αυτο το πραγμα επιτέλους. Υ.Γ.Μπραβο ρε lords,πως εγινε η φάση?Ιντερνετικιά ή λαιβ ?Δεν καταλαβα?Αποκλειεται να ειναι ιντερνετικό ε? Thanks φιλε trigga :). Eγινε ολο μεσω internet :) Gregg πολύ - πολύ ωραίος ήχος. Ας τους να λένε για το στριφογύρισμα. Μου αρέσει κι εμένα. Σ'ευχαριστω φιλε mskmkr :) just changed avatar :p
longshadow Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Ήταν πολύ ενδιαφέρον γιατί ο καθένας σας είχε διαφορετική προσέγγιση..(και παιχτικά και ηχητικά..) Well done blues boys!!....
trigga Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 θελω κ γω μεσω ντερνέτι να φτιάσω τσόλο ρε γουρούνια...... Ελκαβλντ που ίσι ισί ριέ?
elavd Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 θελω κ γω μεσω ντερνέτι να φτιάσω τσόλο ρε γουρούνια...... Ελκαβλντ που ίσι ισί ριέ? Αν μου εναν καλό 6/4 ρυθμό όπως σου είπα, οργανώνουμε το ιντερνετο-jam ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
trigga Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 που να το βρω ρε αντιχριστε αυτο τον ρυθμο................................. Ελα να τον κανουμε μαζι δε γινεται απ το σαπιο μπαντομπόξι να βγάλεις διαμάντια, κουλάρισε ρε δικε σου ναπούμ.
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Πολύ πολύ ωραίοι guyz!!! ;) Πολύ μου άρεσε η προσέγγιση σας στο κομμάτι!!! :) ..but the sun is eclipsed by the moon...
giannis Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 μπράβο παιδιά... πολύ floyd ,η κάνω λάθος??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση