Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 σαν συνθεση ειναι αρκετα ενδιαφερουσα με ωραιες αλλαγες! ειναι πολυ ευχαριστω κοματι ανετα σου φτιαχνει την διαθεση! (το ακουσα τωρα προυι προυι) κ οι στιχοι ειναι πολυ ωραιοι! η κοπελα εχει ωραια φωνη αλλα καπου της φευγει λιγο...... το σολο ομως θελει αρκετι δουλεια ακομα! σαν ιδεα το πως εξελισετε ειναι πολυ καλο αλλα χανει παιχτικα. θα μπορουσε η αρχη του να ηταν πολυ πιο δυναμικη κ ισως κ πιο εντυπωσιακη για να μπορεσει να τραβιξει ακομα περισσοτερο τον ακροατη! επισης το Bend που κανεις στο 3:15 ειναι φαλτσο(αρκετα κιολας) για την ηχογραφιση δεν ειμαι κ ο πιο ειδικος αλλα μου αρεσε. ακουγονται ολα καθαρα κ μπορεις ανετα να ξεχωρισεις τα οργανα! καλη συνεχεια ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Enoxos_Boody Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Αυτό το Harmony engine δεν το ξέρω, θα το κοιτάξω. Μπορεί να κάνει διφωνίες δηλαδή και τέτοια ωραία πράγματα;;; Αυτό για το reverb της φωνής που λες, και συμφωνεί κι ο φίλος GibsonLover μπορεί κάπως να διορθωθεί; Διφωνίες, τριφωνίες κ της παναγιάς τα μάτια... Αξίζει τον κόπο. Για το reverb τώρα τι να σου πω? Προσωπικά θα προσπαθούσα με EQ κ κομπρέσσορες να πετύχω κάτι... Αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου. Ίσως κάποιοι που ξέρουν 2 πραματάκια παραπάνω να σου πουν. Α μια που θα ψάξεις το Harmony Engine ψάξε κ το Autotune για τα φαλτσάκια στα φωνητικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση