Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 να γιατι ειναι ο αγαπημενος μου rock τραγουδιστης με διαφορα! http://www.youtube.com/watch?v=JQU1xC8H1eE A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Zeppelin Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Στο πρώτο κλιπάκι υπερβάλει αρκετά νομίζω. ΑΛΛΑ είναι κ μένα από τους αγαπημένους μου. ΠΩΣ έγινε κ έχασα πριν από 3 χρόνια live του στη Θεσ/κη μαζί με Joe Lynn Turner, ακόμα το μετανιώνω :-[ Παρεπιπτόντως, μήπως υπάρχουν κάπου τα album των Trapeze γιατί δεν τα βρίσκω πουθενά... :(
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Στο πρώτο κλιπάκι υπερβάλει αρκετά νομίζω. ΑΛΛΑ είναι κ μένα από τους αγαπημένους μου. ΠΩΣ έγινε κ έχασα πριν από 3 χρόνια live του στη Θεσ/κη μαζί με Joe Lynn Turner, ακόμα το μετανιώνω :-[ Παρεπιπτόντως, μήπως υπάρχουν κάπου τα album των Trapeze γιατί δεν τα βρίσκω πουθενά... :( 1o συμφωνω αλλα μαρεσειιιιιιιιιιιιιι! :P 2ο ηταν απο τα καλυτερα Live Που εχω παει! τον εχω δει συνολο 3φορες 3ο στο ΑΜΑΖΟΝ A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Glenn is God! Μακάρι να ζούσε ο Tommy ακόμα και να είχαν μια μπαντάρα οι δυό τους... Να πάμε για βρούβες ομαδικώς... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
studio54GR Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά αυτό το τραγούδι δεν μπορώ να το δώ..... με πιάνουν τα κλάμματα.... έχω πολύ άσχημα βιώματα :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
playloud Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 O Glenn μπορει (ο κερατας) να τραγουδησει τα ΠΑΝΤΑ, απο soul εως metal, κι ολα ΚΑΛΑ. Μονο καμμια φορα το παρακανει αλλα "αν αξιζει να το κανεις, αξιζει και να το παρακανεις". Επισης οταν θελει η φωνη του γινεται πολυ "θεατρικη" (βλ Nostradamus, οποιος δεν το ξερει να το βρει) Gettin' tiiighter :) Make me fries...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Gettin' tiiighter :) καλα ειπες κοματαρα τωρα! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2008 Το θυμάστε; http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=6572251 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
playloud Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2008 Πςςςςςς μεχρι κι αυτο ειναι κομματαρα Make me fries...
Yves Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Απλά απίστευτη φωνή! 1o συμφωνω αλλα μαρεσειιιιιιιιιιιιιι! :P 2ο ηταν απο τα καλυτερα Live Που εχω παει! τον εχω δει συνολο 3φορες ...επίσης!!! ;D Ξενέρωσα, όμως, ανεπιστρεπτί, που στο τέλος της 3ης συναυλίας (πλέον φανάτικος εγώ και με "όλα" τα cd στα χέρια!) και ενώ έχουμε μείνει 4 άτομα (!), είπε "μόνο γυναίκες!" και...φάγαμε πόρτα! Σιγα ρε Vince! Έλεος... ΥΓ: Το τραγούδι πάντως που έχει κάνει τo ανεπανάληπτo είναι το "losing my head" από το HTP2 http://www.youtube.com/watch?v=00xmYztPYLU ...............................ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση